Konečně začala zázračně ubývat na váze. Hana Křížková (58) může děkovat změně jídelníčku, a hlavně Evě Holubové (56). Nakočila do osvědčené diety, se kterou herečka shodila 14 kilo.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ty tlusto prdko Markéto,ty chceš dávat někomu rady,když sama vypadáš jako tank ,ty kdybys zhubla tak si jak chodící šarpej. pořád ti opakuji,ty jsi tak akorát na radu k Hitlerovi.
ararat jsi jedním z několika důvodů proč sem chodím málo nebo si jen přečtu diskuzi a nepřispěju.
Nikdy nemáš nic tématu kromě tvých oblíbenců jako je např.Havlová tu konkrétně bráníš jako lev.
Jinak tady každého napadáš, vymýšlíš si fantasmagorické konstrukce a argumentuješ podle svého naturelu tj. jako blb.
goldsteinicik Mám stejný názor, diskuze se zde zvrhla . Většinou zamindrákovaní ubožáci si tady pilují své ego vulgaritami, mohla bych být konkrétní, ale mám ho tak akorát dost. Primitiva ubohého. K článku se nevyjadřují, ale napadají jiné .
antonius.j Díky, už jsem se bála . Také dokáži napsat svůj názor, který se nemusí někomu líbit, ale snažím se bez vulgarit a urážek osob. Jen tomu jednomu oplácím dle hesla - na hrubý pytel, patří hrubá záplata . Ten si totiž nic jiného nezaslouží. Občas se divím, jak jsem se rozjela. Přeji hezký večer .
Velký úbytek na váze se vyžehlit nedá, navíc už je ve věku kdy kůže ztrácí pružnost, stejně to nakonec bude muset nechat ořezat tedy pokud vydrží nežrat.
Měla by... pokud má endoprotézy a bude se bude opět přežírat a vesele si tloustnout půjdou do háje i náhradní díly Vyžrat se ke zdravotním problémům, nechat se opravit a pak se veřejně chvástat, že hubnu? No nevím, nechápu.
Paní Holubová nikdy nebyla zrovna prototyp krasavice, ale to jak vypadá teď je hrůza, vypadá mnohem starší než je skutečnost.