S tragickým odchodem manželky se nemůže vyrovnat. Proto si Josef Rychtář (56) nechal na památku Ivety Bartošové (†48) hodně netradičních věcí. Z místa neštěstí si odnesl kámen s jejím vlasem a Ivetinu zaschlou krev!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Nechte už Ivetu v klidu spát! Takových utýraných žen, které o rozum a následně o život připravili jejich milující partneři je hodně (i já jsem jednu znala) a nikdo to neřeší. Tak že Iveta je jedna z mnoha.
Přesně tak ale vem si,že pokud chce Macura burcovat proti tomuto násilí tak z něj dělají magora Možná to dělá blbě ale jde o princip!Proč nedělají rozhovory s těmi kterým pomohl?Kdo si platí že z Martucciho dělají v.ola místo toho aby ukazovali jak vlastně oni dva té ubožačce pomohli do roka po "pomoci" Rychty je mrtvá. .A místo toho novináři lačně vyhledávali rvačky kolem IB.Bylo to na grc....
To by bolo jediné východisko prijatelné po tom vsetkom, co by este mohol urobit ten parazit - postavit sa pred ten vlak sám. Dúfajme, ze Martucii si ten telefonát kde po nom Rychtar stekol ze na rozdiel od neho dostal Ivetu tam kam potreboval, nahrával, ako to mali "vsichni Ivetini muzi" tak oblúbeným zvykom.
Víte co je zvláštní několikrát jsem upozornila ze v diskusi se objevuje Rychtář s poskokama pod přezdívkou a asi jsem se vždy trefila protože uz se pak to jméno neobjevilo ale zase jine .oni stále meni přezdívky protože zjistili ze dost lidi i média ty příspěvky čtou.mám na ne šestý smysl.
Je to podobne nic bych za to nedala ze stejne.on je opravdu nebezpečný chápete to vzít kamen od krve s jejima vlasy to není normální ,spíše si myslím ze to za nejaký čas bude chtít zpeněžit a co si budem povídat nejaký úchyl se najde co to koupi.