Rapper Řezník: Musím trvat na opakování ceremoniálu! Slavík se brání, čtěte aktuální vyjádření v konfliktu dvou světů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Rapper Řezník: Musím trvat na opakování ceremoniálu! Slavík se brání, čtěte aktuální vyjádření v konfliktu dvou světů!

Jako rozbuška zafungoval náš článek k odepření výhry nezávislému umělci v tolik diskutovaném letošním ročníku ankety Český slavík 2013. Přinášíme vám proto dva úhly pohledu na věc. Organizátor se odkazuje na eticky problematickou náplň textů rapového producenta Řezníka. Ten oponuje svobodou projevu a uměleckým záměrem, který neporušuje právní předpisy naší země, dokonce mu toto zajišťuje ústava. V USA by tento spor měl jasného vítěze. Jak je tomu u nás?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

prroud
28. 11. 2013 19:16

Ja jako soudnej clovek delam co umim a co me i bavi,kdybych to neumel,nedelal bych to profesionalne,vidis snad u nej stejnou snahu,prijde ti ze to co dela,snad umi? )))­))))))­))))))­))))))­))))))­)))))A tu realitu,tvorime prave my! Prave proto,ze to je realita,je dulezity nenechavat si ji kazit napriklad individuama typu reznik))))))))))))))))))

prroud
28. 11. 2013 19:07

,podivujes se nad psanim hovorovou cestinou?Libezny .Jestli jsi ji teda vubec poznal,kdyz se tak podivujes.Za pravdu ti dam jenom v jednom,a to v tom,ze cekat az jak to dopadne a pak viteze vyloucit neni moc chlapsky a fer,jen sprosta vypocitavost ktera nevysla.Moralni hodnoty,mravni principy a etiku si nastuduj,o ty neni treba se rozepisovat tady,kdo hleda,najde,mas internet ;-).No a moje IQ je rozhodne vyssi,nez IQ rozkroku)))))))).Me spis zarazi,ze se zastavas ceho se zasta­vas.­....­....o­na opravdu svoboda projevu neznamena vyjadrovat se jako hulvat a urazet kdekoho.A co je to svoboda se taky da dohledat ...­....­....­..ac­h,za­pomel jsem te taky nejak nazvat­....­....­..kas­parku

prroud
28. 11. 2013 19:13

Co posloucham? Je toho hodne,treba i Sollfegiovy lecivy frekvence,ale hodne me oslovuje Revolta,zkus si ho poslechnout,na YT ho najdes,ale jinak mi rap a hip hop nic nerikaji.Ale treba Arge­ma,Lan­da,Ka­bat,Br­ichta,­Araka­in,Bo­bek,Sp­aleny,­Lucka Vondrac­kova,­Bila,­muzi­kaly­....­...to vsechno si rad poslec­hnu,res­pekti­ve to z toho,co se mi libi­....­..pr­edpo­kladam ze staci

papuch
28. 11. 2013 21:28

Tak v tom případě bych doporučil Revoltovu starší tvorbu; na yt zadej Marass.

Dále, Řezníkův styl je také přímou reakcí na ten hudební žánr rap. Jelikož předpokládám, že to jde zcela mimo Vás, tak rap tady stojí úplně za zlámanou grešli a Revolta k tomu přispívá, protože je to jenom pozér, stejně jako jiný rappeři. Nemám rád tohleto označování, že něco někoho ovlivňuje; je to zcela subjektivní a také si můžete vybrat, jestli si Řezníka pustíte. Reklamy v televizi, které nás ovlivňuje mnohem víc, nepřeskočíte ani je nevypnete.

prroud
28. 11. 2013 17:09

A ty mas jeste tu drzost chtit vubec nejaky oceneni? A za co?)))))))))))).Ceho vlastne?)))­))))))­)))))­.Pred tebou ma spravne mravne zalozena svobodna spolecnost ty mlady prave chranit!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.