Původně nadějná spolupráce mezi Ivetou Bartošovou (46) a televizí Pětka se během jediného týdne zvrtla v otevřený boj. Od té doby, co si zpěvačka vybrala za manažera svého přítele Josefa Rychtáře (54), přestala s Pětkou spolupracovat. Teď dokonce po televizi požaduje další peníze. Pětce proto došla trpělivost a zpěvačce vzkazuje: „Platit budeš ty, Iveto!“ A připravovaný koncert? Ten je z definitivní platností zrušen a už se vrací vstupné!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Přijde Kalousek do Mateřské školky a učitelka říká, no
tak děti, řekněte někdo panu ministrovi básničku. Přihlásí se malá Anička
a ukloní se - Nemám ráda naši vládu, zdražila mi čokoládu, tatínkovi
autíčko a mamince masíčko, babičce pak baráček, dědečkovi tabáček.
Na to se Kalousek ohne k malé holčičce a praví - za to žes tak milé
děcko, od ledna vám zdražím všecko
Dnes ma bohatypodnikatel cerny den. Vlastne se mu zhrotil jeho svet,ankolik jiz vi,ze nepujde si postat v prvnim rade do Lucernu,aby zbozne slintal ,koulel ocima,skakal ve vytrzeni pred svym idolem Bartosovou. Tak se nad nim slitujte a podporte ho.Ja to ted delam. Ty cmoude podniiateli,nezoufej,neni vsem dnum konec.Snad se nakonec stretnete v lecebne a tim se ti splni tvuj sen. I tam bude zpivat a ty ji muzes delat vokaly,ty hnupe.
jsem měla tu čest hovořit osobně s panem Felixem Slováčkem.Ptala jsem se ho,proč koncert není.Říkal,že Tv Pětka nemá na něj peníze.Iveta že připravena byla,měli zkoušky,které dopadly dobře.Zajistil jí sbor,vokalistky,sama by vše neuzpívala.Ale na druhou stranu řekl i to,že je Iveta nemocný člověk.Nevyužila ohromného prostoru v televizi,při živácích,aby se"prodala",nevyužila obrovské reklamy,která jí byla udělána - neplatila za ni nic a ještě vydělala balík peněz.A poprvé jsem uslyšela nový termín pro slovo nespolehlivost - Bartošovský syndrom.
Pokud to tak je,jak píšete,zkoušky dopadly dobře a vina je na straně Pětky,tak jí nikdo nebrání aby vystoupila ne tedy zrovna v Lucerně,ale začala vystupovat někde v malých sálech,kulturácích.No a ukáže se,to je jednoduché.Uzpívá,dodrží termín -nebo neuzpívá,nedodrží.Je to pořád ještě jen a jen na ní.Ještě pořád se o ní hodně ví a zpívat může.Na nic velkého to obávám se ale už nebude.
Pan Slováček mně řekl,že by musel kapelu zaplatit ze svého - zadarmo pracovat nebude nikdo,to je jasné.Máte pravdu - ať Iveta ukáže,že má vůli pokračovat v práci,nevymýšlet blbosti a neklamat své příznivce.
a hele se vyznáš generální řediteli- bývalý nebo nynější,nebo snad jen dirigent? a já pořád, že máš tak hodně času přes den ... nebo jeden z fdlalistů si můžeme vybrat tam je povolání může být i šatnář