Bartošová selhala: Začala válka o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bartošová selhala: Začala válka o peníze!

Iveta Bartošová, úplně na dně?
Iveta Bartošová, úplně na dně? (Pavel Machan, Marek Pátek / Paparazzi)

Původně nadějná spolupráce mezi Ivetou Bartošovou (46) a televizí Pětka se během jediného týdne zvrtla v otevřený boj. Od té doby, co si zpěvačka vybrala za manažera svého přítele Josefa Rychtáře (54), přestala s Pětkou spolupracovat. Teď dokonce po televizi požaduje další peníze. Pětce proto došla trpělivost a zpěvačce vzkazuje: „Platit budeš ty, Iveto!“ A připravovaný koncert? Ten je z definitivní platností zrušen a už se vrací vstupné!

„Iveta od Pětky požaduje peníze, na které má podle právníků nárok,“ potvrdil Aha! zdroj z Ivetina okolí a dodává, že Pětka Ivetě ihned odpověděla: „Oni po ní zase chtějí peníze za natáčení, které Iveta rušila, a za nevyužité nasmlouvané služby, jako třeba pronájem konzervatoře, kam Iveta nechodila.“ Redakci Aha! se podařilo zjistit, že částka, kterou po Ivetě uplatňuje televize, je podstatně vyšší než ta, kterou si nárokuje Bartošová. Pokud tedy vše nedopadne jinak a obě strany se nedohodnou, bude zpěvačka zase zadlužená až po uši a kvůli své nespolehlivosti si místo pohádkových peněz »zadělá« na pořádný malér!


Jak se na celou patálii kouká Ivetin manažer Rychtář? „Nezlobte se, ale na základě doporučení právního zástupce se nemůžu až do odvolání vyjadřovat,“ řekl Rychtář, který stejně jako Bartošová věří, že zrušený koncert v Lucerně se přece jen uskuteční! „Iveta je naprosto v pohodě. Doufá, že koncert bude,“ vzkázal Rychtář. Na otázku, jak by to chtěl tak narychlo zařídit, odpověděl jen strohé: „Nebudu se vyjadřovat.“




Přečtěte si
mirkazam
28. 12. 2012 • 08:45

patří do cvokhauzu.Nána, co si pořád hraje na zpěvačku, a její vykuk, který si myslí,že objevil ,,poklad "" ,ale který se musí vykopat

xcarodejka
20. 12. 2012 • 16:32

takových je..... Jen se někdo lépe přetvařuje. Taky jsem msi dříve myslela,že mám smůlu ale je stále více různých paranoiků chodících volně po ulici. A ke stáru se stav zhoršuje. Takže jakmile kdo zjsití i malé příznaky paranoii, tak pryč od toho.

tulip
19. 12. 2012 • 20:03

Tu nánu,skoro padesátiletou,měli řezat její nejbližší,jako žito,jen, co začala po narození Artura vyhazovat jako jankovitá kobyla! Jsem moc ráda,že je Artur u táty,pana Štaidla znám přes jednoho taxíkáře osobně.Je to naprosto normální a velmi noblesní,veice chytrý pán.Hrůza mne jímá,když si představím,že nejen Arturovi,ale kterémukoli dospívajícímu mládenci,měl dělat rodinného přítele ten pablb z Uhříněvsi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.