Michaela Maláčová (40) se na České Miss chlubila nepřehlédnutelnými hodinkami posázenými stovkami diamantů a dalších drahých kamenů. A deník Aha! zjistil, že může být ráda, že jí kvůli nim nějaký pražský lapka neusekl ruku. Ty »cibule« z produkce věhlasné pařížské hodinářské firmy Boucheron mají totiž cenu bratru pět milionů korun!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Paní Malačová je slušná, vzdělaná dáma a nesaháte jí po kotníky. Když na ty hodinky má, proč by si nekoupila, co se jí líbí.Ona už ukázala, že je šikovná a pracovitá. Co vy...závistivá lůza. Snažte se a budete mít taky. Pan Bakala a jejich 3 děti mají super šikovnou manželku a matku. Fandím jí.
Proč hned tvrdit, že lidé závidí a nazývat je lůzou. Svatadalo , odložte svátost a proberte se. Šikovná a pracovitá, tak to tedy ano, ovšem záleží na úhlu pohledu . Já si spíše myslím, že využila příležitost, rozvedla se s mužem, se kterým se daleko asi nedostala a sbalila bohatého Bakalu, jak prosté. Spousta lidí je šikovných a pracovitých, ale nikdy nedosáhnou takových příjmů jako ona. Klidně jí fanděte, já ji nic nezávidím, jen mi tak trochu vadí, že naše malá země jí je přisprostlá, žít zde nemůže, ale na zviditelnění jí je ČR dobrá, ve Švýcarsku by se asi těžko prosadila .
proč rozmařilá??? Tak má hodinky za 5 mega,když na ně má a nelituje těch peněz,tak ať nosí hodinky třeba za 10 mega!!!Teda vy pisálci máte starosti!! Nebo je to holá závist????