Útok plný jedu na Neckáře: Hlavně, aby se zlaťáky sypaly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 16. července 2025

Svátek slaví Luboš, zítra Martina

Útok plný jedu na Neckáře: Hlavně, aby se zlaťáky sypaly

Není tajemstvím, že zpěvák Václav Neckář (79) se potýká se zdravotními problémy. Po prodělání mrtvice se dlouho učil mluvit, teď už je na tom sice lépe, ale na rozhovory a všechny společenské akce s ním dochází jeho mladší bratr Jan Neckář (74). Fanouškům však přijde Honzova starost neupřímná a myslí si, že se chce na úspěšnějším bratrovi přiživit.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

milan59
14. 09. 2023 08:19

Mirka Wengrinova
13. 09. 2023 16:16

vy co to tady píšete běžte všichni co proti panu Neckářovi a jeho bratrovi do zadní části těla. Vám také nikdo neříká jak máte žít, pro mne má bude mít jen obdiv a nic jiného, to vám nevadilo, když pán Lasica zemřel přímo na podiu? Je to jejich život a jejich jak já říkám jejich boj co dělají a jak žijí, chce ještě zpívat Václave tak do toho, já mít takového bratra klobouk dolů, že ho dostal do stavu jaký má, já a to mám bratra miliardáře, který se na mne urazil jen pro můj názor na něj, tak ať si trhne protézou, mé další rčení je žila jsem před tebou a budu žíti po tobě. Klidně ať náš Václav na podiu zemře. Je to jen a jen jeho a bratrova věc a ne vaše všech. Domluvila jsem, a klidně mne rozcupujte na kusy, já jsem teď tady napsala za celou dobu snad podruhé svůj názor, stejně vás číst nebudu, S bohem nenávistní idi.oti.

Danika
14. 09. 2023 09:14

Rekla jste to naprosto uzasne. Sen kazdeho umelce, bavice, zpevaka je, aby kdyz uz, tak zemreli na podiu, ktere je jejich zivot. Smekam pred obema bratry. Nikdy jsem Vaclava jako zpevaka nemusela, ale ted mu fandim, at mu to zpiva jeste dlouho.

Marie Napravnikova
13. 09. 2023 15:40

Měla jsem ho ráda, ale co teď s nim ten bratr nacvičuje je otřesné a neuctivé k němu samému. Copak to nikdo kolem něho nevidí,že je to už trapné,takový člověk má byt doma v klidu a ne ho vodit jak cvičeného medvěda po podiu.Ať se mu věnuje doma,chodí s ním ven,čte si s nim,povídá. Ale to nesype.

ELLA Průšová
13. 09. 2023 19:17

Marie N. souhlasím s vámi. napsala jste naprostou pravdu, ten jeho brácha, ano, tomu jde jen o prachy a vždycky šlo, Vašek naprosto neví, která bije, nechápe, jak ho bratr zneužívá a takové nějaké řeči, že to Vašek potřebuje, to asi neznáte jeho bratra, jaká to je a vždy byl mrcha! Vašek potřebuje klid, odpočívat, chodit třeba na procházky, toho bráchu bych hnala klackem, hnusáka!

zdrclamrdka
14. 09. 2023 18:36

máte pravdu

hejhej
13. 09. 2023 14:46

Neckář měl skončit, není soudný, zbytečně se svým vystoupením ztrapňuje.

ELLA Průšová
13. 09. 2023 19:45

hejhej, ano máte také pravdu, jenže Vašek je naprosto mimo, on to nevnímá!

defakto
13. 09. 2023 14:05

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

AliAlice
13. 09. 2023 12:40

Každý by měl mít tolik soudnosti,a důstojně odejít /myšleno s veřejného vystupování /,protože to se potom stává fraškou !!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.