Aha! zjistilo nové podrobnosti o nehodě Ivety Bartošové (45) a jejího syna Artura (14), kteří ve středu časně ráno havarovali na dálnici D5 nedaleko Plzně. Artur seděl na nejnebezpečnějším místě hned vedle řidiče – a kdyby nespal schoulený v sedačce, byl by mrtvý! Iveta si podle slov řidiče, což nakonec nebyl milenec Domenico Martucci (35), dala před cestou láhev likéru Jägermeister. Zpěvačka si až včera uvědomila závažnost nehody, zhroutila se a celý den nevyšla z domu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
jo to máš pravdu, fakt jégr je dost hustej výběr... asi vzala to první, co bylo po ruce, já bych nevypila ani frťana a ona celou flašu, fakt není troškař
jak píšu níže, jagermeister je dobrej pokud ho máš v mražáku, to i odpůrci tohoto nápoje uznali, že fakt chutná dobře a úplně jinak! ale jak je to tepléé tak to bych se zgrcala aj ja
tak si ho dej do mražáku a nech to tam aspoň den před ochutnáním ať se pořádně vychladí... pak si dáš štamprličku po večeři a bude ti trávit samo a jinak je ještě dobbrej když si ho namícháš s tonicem a nebo redbullem - teda i když to jsem jako neřekla, protože redbull se nemá míchat s alkoholem - ale znáš to
ale mohli by jí zdarma zásobovat a ona by jim jednou ročně zaskřehotala na podnikovým večírku zadara... pokud by dorazila, nechala by si ušít šatečky z firemního ubrusu... to by nadělala parády, holka
nejlepší je, když ho máš doma v mražáku a piješ ho ledově vychlazený... to fakt chutná dobře a dá se ho vypít i trošku víc.. ale jak je to teplé jak sc... tak to tak jednu dvě a dost. a jak ti to daj s ledem, tak to akorád rozředí a taky to není ono... nejlepší je z mražáku... ;)
Bere se všechno, co obsahuje alkohol.
Dámy, pokud máte navíc nějaké čistící prostředky, třeba Okenu, šup s ní k Ivetce. Jsem si jistá, že v nouzi největší, nepohrdne..