Aha! zjistilo nové podrobnosti o nehodě Ivety Bartošové (45) a jejího syna Artura (14), kteří ve středu časně ráno havarovali na dálnici D5 nedaleko Plzně. Artur seděl na nejnebezpečnějším místě hned vedle řidiče – a kdyby nespal schoulený v sedačce, byl by mrtvý! Iveta si podle slov řidiče, což nakonec nebyl milenec Domenico Martucci (35), dala před cestou láhev likéru Jägermeister. Zpěvačka si až včera uvědomila závažnost nehody, zhroutila se a celý den nevyšla z domu.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Není mi jasné kde vlastně poslední týden Iveta bydlela.Zaplatil jí hotel, pak zase peníze nepotřebovala,protože žije na zámku....je to všechn divné.Také z jakého důvodu nejela s ním do Čech,proč tam bez své lásky zůstala sama (tedy se synen).
ona tomu rozumět nepotřebuje, tý je to jedno... buď je na sááámku, nebo v hotelu, s arturem, bez artura, na praze 22 nebo v léčebně, hrábě nebo bez hrábí... jestli leze do svýho auta nebo do cizího... žádná křeč, to je boží stvoření
já vidím jediné vysvětlení v tom, že ji asi začal mít dost-vždyť ji má na krku od května tahem a tak dlouho nemůže alkoholik vydržet bez chlastu -jistě si zavdala,ale Marticci je zase trochu gentleman,aby to na ni prásknul.Myslím,že se musel od ní asi trochu odprostit- takhle by to bylo celkem logické
... nezlobte se na mě, že se navezu do dítěte, ale on už tak moc malý dítě není, aby neviděl, že vypadá jak tulení samice před vrhnutím... ten si lehnout na pláž, tak ho začnou greenpeace tahat zpátky do vody... strašný, jak psal spy - roztomilý tlouštík
bohužel... taky mi příjde, že na ten jeho dětskej obličej má fakt postavu jak by k němu nepatřila.... ale divíte se? no nadruhou stranu lepší, že je v pohodě a má "obalené nervy" páč kdyby byl jak matinka tak to by bylo fakt huuusty..
co ty víš.. třeba už si zvyknul nedávat najevo co mu vadí a vlastně radši nad tím ani nepřemýšlet a radši nic neřešit... páč nejdřív se řeší Ivet a pak až jeho stresy, ale na ty už většinou není čas... já myslím, že jí časem bude mít dost na háku...