Šafářová a Plekanec: Vrásky kvůli dceři. Nečekaní viníci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Šafářová a Plekanec: Vrásky kvůli dceři. Nečekaní viníci!

Lucie s Tomášem coby sportovci dbají na správnou životosprávu po celý život. Dcera Leontýnka se však dostala do mlsacího věku a ostatní členové rodiny včetně rozmazlujících babiček v tom malou ještě podporují!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Baldedash
21. 12. 2021 15:47

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Baldedash
21. 12. 2021 15:41

Baldedash
21. 12. 2021 15:38

lekno
21. 12. 2021 15:35

Balde***h : Nevymlouvej se, že to byl tvúj názor, označit Leontýnku za ošklivou. Ty nejsi slepá a dobře vidíš, že dítě je hezké. Je to závist, co z tebe jde. Ohledně tvé prkotiny s vodovodem – jseš mimo.. K tomu se raději už nebudu vyjadřovat. A ohledně tvé opravy mého pravopisu, posluž si.. No a co ? Nejsem Češka, překlep se stane a podstatní je, že obsah je čitelný. Ty si akorát znova předvedla svou zlomyslnou náturu, že se chytíš i slamky, jen abys mohla útočit nebo se posmívat. Nikdo tě nebude mít opravdu rád, když zústaneš taková, jaká jsi teď. Budeš si muset všechno kupovat i vztahy s lidmi. A budou stát za velký kulový..

Baldedash
21. 12. 2021 15:17

Baldedash
21. 12. 2021 15:15

Baldedash
21. 12. 2021 15:13

lekno
21. 12. 2021 15:08

Balde***h : V hlavě to máš pomotané ty. Podívej se znova na celý projev Heleny R. až do konce, jak to ona říkala.. A to by musel nastat zázrak Boží, abys ty na mne neplivla nějakou slintu, jak máš ve zvyku. Lezba nejsem a už mě fakt otravuje diskuze s tebou. Ale nemám ráda faleš a nepravdivé kydy. Když napíšeš na zdravou hezkou dcerku, že je ošklivá – buď jsi nemocná na mozek ty, anebo fakt nenávistná, nebo obojí. Jiný dúvod pro takové špinění nebude, protože objektivní člověk vidí na fotce hezké milé děťátko Leontýnku. Ale ty a objektivita k sobě máte moc daleko..

Baldedash
21. 12. 2021 13:42

Baldedash
21. 12. 2021 13:34

lekno
21. 12. 2021 12:03

Rozdvojená bábo Balde***h - ještě dalších 100 stran do diskuze zde zaplň krákorením o neaktuálním příjmení LV a špiněním všech, kteří nejsou posedlí jako ty nenávistí vúči LŠ a její rodině. . Ať se mají i adminové na čem smát.. Když jednou budeš v těch Bohnicích, možná si na mne vzpomeneš.. Hlavně ale nezapomeň na to šití panenek. To zabere.

Baldedash
21. 12. 2021 10:56

Baldedash
21. 12. 2021 08:02

Baldedash
21. 12. 2021 08:01

Baldedash
21. 12. 2021 07:58

lekno
20. 12. 2021 23:50

msml20 : To vy nenávidíte lidi, kteří mají jiný názor na LV, než vy. To vy pŕejete zlo každému, kdo si dovolí napsat svúj pohled na LV a není posedlý zlobou vúči LŠ a její rodině. Znova jste se předvedla – vaší špínu, váš zlý charakter házite na jiné.. Máte skutečně ďábelský jazyk, ale jenom do času.. Jste lží prosáklá – taková je pravda. Dejte si cukroví, zmizte a nekaďte tu v kuse. Hnus, co z vás leze.

msml20
21. 12. 2021 01:33

Byť jsem řekla, že na vaše stupidity , kletby, podsouvání svých zlých myšlenek a přání jiným nebudu reagovat, nakonec pár větami ano Já Bibli dost dobře znám, žel vy ani jeden z příkazů Pána Ježíše nesplňujete.
I ďábel se proměňuje v anděla světlosti, na jednu stranu zbožňujete tenistku a její rodinu, na druhou nenávidíte každého, kdo má opačný názor. Dokonce i Lucii Vondráčkovou, kterou znáte jen z bulvárních drbů. Vaše jednání je stejné jak jednali farizeové, tak se nad sebou zamyslete, abyste v tom pekle neskončila nakonec sama. Na omluvu vám je jedině chorý mozek.

lekno
21. 12. 2021 02:03

msml20 : Jste skutečně prosáklá lží.. Myslíte, že se teď budu obhajovat, když jste mne obvinila ze skutkú, co jsem neudělala ? Že kletby.. Jste skutečně mimo i s vaším mozkem. Vúbec mne neznáte. Ta špína, kterou jste teď znova na mne hodila – je špína vaše. Váš pravý obraz - farizej, co se zde s Biblí ohání. Vy se budete stydět až po smrti za váš falešný jazyk – nemáte srdce ani svědomí..

msml20
21. 12. 2021 10:23

Koukám, že v Bohnicích probíhá v noci terapie psaním do dikuzí. -
Co slovo, to perla, co věta, to jed.

lekno
21. 12. 2021 11:57

msml20 : Zato vy jste zde psala – 1,33 hod., což pro vás značí zřejmě čas po obědě. Nedivím se tomu, psychiatr by vás v tom taky nechal. Třeba by se vám hodil Kryštof Kolumbus, co by za váma přišel vodovodem, jak o tom snila Helenka R. v pohádce Saxana. Byla by jste klidnější.. Když budu slyšet tu sl. píseň „Sedí žába na prameni“ – vzpomenu si na vás, teto kvákalko..

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.