Státní půjčky na bydlení: Jak získat 2 miliony od státu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 27. května 2025

Svátek slaví Valdemar, zítra Vilém

Státní půjčky na bydlení: Jak získat 2 miliony od státu

Na dvou místech v zemi – V Praze a v Olomouci – lze dnes čekat pořádný nával. Mladí do 36 let mají ode dneška možnost žádat o státní půjčku na bydlení, ne na všechny se ale zřejmě dostane. Aha! připravilo devatero úspěšného žadatele o úvěr na bydlení.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

petrmilan
20. 08. 2018 13:19

Jmenuji se paní Rugare Sim. Žiji v Kapském Meste a dnes jsem štastná žena? a rekla jsem si, že každý veritel, který zachránil mne a naši rodinu pred naší špatnou situací, budu odkázat na jakoukoli osobu, která mu hledá pujcku, dal mi štestí a rodine, potreboval jsem pujcku ve výši 300 000,00 dolaru zacít muj život všude, protože jsem sama matka se dvema detmi jsem se setkal s tímto uprímným a BUH, který se bojí pujcky veritele, který mi pomuže s pujckou ve výši 300.000,00 dolaru, je to BUH, který se bojí Osoby, pokud potrebujete pujcku a ty vrátit pujcku, prosím kontaktujte ho a reknete mu, že to je paní Rugare Sim, která se k nemu vztahuje. kontaktujte, e-mailem: (hel­pboar­d5526@­gmail­.com) Dekuji

lalia
15. 08. 2018 10:22

nNní co závidět mladým.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.