Státní půjčky na bydlení: Jak získat 2 miliony od státu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 18. července 2025

Svátek slaví Drahomíra, zítra Čeněk

Státní půjčky na bydlení: Jak získat 2 miliony od státu

Na dvou místech v zemi – V Praze a v Olomouci – lze dnes čekat pořádný nával. Mladí do 36 let mají ode dneška možnost žádat o státní půjčku na bydlení, ne na všechny se ale zřejmě dostane. Aha! připravilo devatero úspěšného žadatele o úvěr na bydlení.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Lucie Paleckova
30. 08. 2020 15:56

Potřebuješ půjčku? Jste podnikatel? Jsi v obtížné
finanční situace? Nebo potřebujete peníze na zahájení vlastního podnikání? nebo platit účty nebo platit za dům, auto? Máte zájem o online finanční pomoc? Máte zájem o online půjčky? Potřebujete důvěryhodného soukromého věřitele s ověřenými zkušenostmi? Pokud ano, kontaktujte mě e-mailem: Luci­epalec­kova8­0@gma­il.com nebo Whatsapp +1 208 417 7369

kdfin
18. 08. 2020 09:02

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

kdfin
07. 03. 2020 07:31

ammmr781u@...
19. 02. 2020 08:43

sopuch
04. 02. 2020 17:16

beduin:Spolehlivé a solidní finanční úvěry pro celou Českou republiku právě nyní. Nabízím vám úvěry od 40.000 Kč až do 10.000.000 Kč bez nutnosti zástavy nemovitosti. Rychlý a efektivní schvalovací proces s velkou průchodností schválených žádostí. Osobní schůzku k podepsání úvěrové smlouvy lze domluvit také ve vašem městě. Vyřízení celého úvěru včetně vyplacení financí už do 24 hodin od podepsání úvěrové smlouvy. Zdarma a nezávazně žádejte na emailu: sopuc­hmicha­l2@gma­il.com whatsapp +420723453979

Adrian Bayford
03. 02. 2019 12:08

Ahoj

Potřebuješ půjčku? Jste ve finanční krizi nebo potřebujete peníze, abyste mohli začít podnikat? Potřebujete půjčku k zaplacení vašich dluhů, placení účtů nebo zahájení podnikání? Máte nízké kreditní skóre a je obtížné získat kapitalizaci od místních bank a jiných finančních institucí? To je vaše šance získat půjčku od naší organizace. Nabízíme speciální půjčky pro následující cíle a mnohem více. Osobní půjčky, obchodní expanze, rozvoj podnikání, vzdělávání, konsolidace dluhu, finanční a fixní úvěry. Nabízíme půjčky s nízkou úrokovou sazbou ve výši 2%. Kontaktujte nás dnes prostřednictvím e-mailu (adri­bay00­08@gma­il.co­m)

Hakan123
25. 01. 2019 23:41

Získejte nejvýhodnější finanční půjčku za nízké úrokové sazby, která je neměnná po celou dobu splácení úvěru. Úroková sazba od 2%. Můžete požádat o půjčku až do výše 10 000 000 Kč. V případě schválení úvěru okamžitá platba finančních prostředků. Jsem zárukou spravedlivé a spolehlivé dohody. Můžete také použít úvěr ke sloučení Vašich současných závazků. Tato nabídka je platná pro celou Českou republiku. Email: mehmet­hakan­117@gm­ail.com

Hakan123
08. 01. 2019 14:21

Získejte nejvýhodnější finanční půjčku za nízké úrokové sazby, která je neměnná po celou dobu splácení úvěru. Úroková sazba od 2%. Můžete požádat o půjčku až do výše 10 000 000 Kč. V případě schválení úvěru okamžitá platba finančních prostředků. Jsem zárukou spravedlivé a spolehlivé dohody. Můžete také použít úvěr ke sloučení Vašich současných závazků. Tato nabídka je platná pro celou Českou republiku. Email: mehmet­hakan­117@gm­ail.com

jacobwilli...@...
30. 12. 2018 22:09

Daniel Lucas jménem. Máte problémy se ztrátou Jste ztratili bankovní nabídky a další finanční instituce? Pokud máte dlužník dlužníka, jste unaveni výběrem pohledávek, podnikněte kroky s námi. Naše společnost poskytuje pomoc vhodnou pro vaše individuální potřeby. Zjednodušené postupy, formality na minimum. Rychlá hotovost na doklad a stejný certifikát s dobrou kreditní historií. Jsme klientem od počátku spolupráce na uspokojivý konečný kontakt: dani­ellu­cas634­@hot­mail­.com

PhilipStones
23. 11. 2018 12:27

Jmenuji se paní Rugare Sim. Žiji v Kapském Meste a dnes jsem štastná žena? a rekla jsem si, že každý veritel, který zachránil mne a naši rodinu pred naší špatnou situací, budu odkázat na jakoukoli osobu, která mu hledá pujcku, dal mi štestí a rodine, potreboval jsem pujcku ve výši 300 000,00 dolaru zacít muj život všude, protože jsem sama matka se dvema detmi jsem se setkal s tímto uprímným a BUH, který se bojí pujcky veritele, který mi pomuže s pujckou ve výši 300.000,00 dolaru, je to BUH, který se bojí Osoby, pokud potrebujete pujcku a ty vrátit pujcku, prosím kontaktujte ho a reknete mu, že to je paní Rugare Sim, která se k nemu vztahuje. kontaktujte, e-mailem: (19d­c1964@­gmail­.com) Dekuji

petrmilan
20. 08. 2018 13:19

Jmenuji se paní Rugare Sim. Žiji v Kapském Meste a dnes jsem štastná žena? a rekla jsem si, že každý veritel, který zachránil mne a naši rodinu pred naší špatnou situací, budu odkázat na jakoukoli osobu, která mu hledá pujcku, dal mi štestí a rodine, potreboval jsem pujcku ve výši 300 000,00 dolaru zacít muj život všude, protože jsem sama matka se dvema detmi jsem se setkal s tímto uprímným a BUH, který se bojí pujcky veritele, který mi pomuže s pujckou ve výši 300.000,00 dolaru, je to BUH, který se bojí Osoby, pokud potrebujete pujcku a ty vrátit pujcku, prosím kontaktujte ho a reknete mu, že to je paní Rugare Sim, která se k nemu vztahuje. kontaktujte, e-mailem: (hel­pboar­d5526@­gmail­.com) Dekuji

lalia
15. 08. 2018 10:22

nNní co závidět mladým.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.