Prachař se obul do Agáty! POTUPA V PŘÍMÉM PŘENOSU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 15. července 2025

Svátek slaví Jindřich, zítra Luboš

Prachař se obul do Agáty! POTUPA V PŘÍMÉM PŘENOSU

Nevraživost Jakuba Prachaře (38) a Agáty Hanychové (36) nebere konce. Po bouřlivém vyjádření Agáty, že jí manželství s Prachařem vyšlo dost draho a kvůli vyrovnání musí »šaškovat« ve vile Like House, si přisadil i Jakub. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
06. 11. 2021 21:59

pro : jardavozembouch
--------------
Jaroušku,
výraz " selektovat " ti evidentně nesedí a já opakovaně říkám, že cizí slova přihazovat do textu s nadějí že to " bude vypadat inteligentnějš " je blbost.

A i se slovem " důchodci " zacházej opatrně!
Je naprosto jasný, že střílíš do svých řad, ty tele !

A mně je fakt jedno co si myslíš, ale tímhle na sebe vykecáváš čím dál víc! (což ty nechápeš).

Takže , Jaroušku, jdi a vyselektuj pro sebe nejhezčí bavlnky co máš doma a vyšívej. Furt mi ty ruční práce vnucuješ, tak je jistě ovládáš.
Čus , končím

jardavozembouch
07. 11. 2021 10:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jardavozembouch
07. 11. 2021 10:36

-bello-
07. 11. 2021 13:46

pro:jardavozembouch
-------
Jaroušku, jak jsem řekla, jsi tele! Chápeš, že je p o u z e na MNĚ, jak zhodnotím komu budu vykat a komu naopak dám znát ...!!! Svými komenty ke mně sis vybral sám.
A teď jdi , sedni a uštrikuj si ten tvůj řetízek sám, ber to jako terapii
šus

-bello-
05. 11. 2021 22:49

Hezky si do Agáty kopnul .Ta příživa nemákla pořádně léta, nechává se živit i starou Žilkovou,A ta ho drbe taky, protože je na korunu a jak se zdá, tak Stropnický, i když je na tom velmi skvěle ji asi taky, jak Prachař Agátu nedotuje! S tou jejich rodinkou by přišel na buben.
Strašně mě štve, že té blbce říkají "královna večírků " , když je to vymetačka a o tom co je rebel si může nechat , blbka, zdát.Svým IQ může akorát rebelovat proti nošení podvazků , modelína ze Suchdola.
Si myslí, že Prachař se zadluží, aby jí nechal mnohamilionový barák a půjde celoživotně pod stan jen proto, že zplodil na její přání Miu?
Proč si to mysllí ?
Možná by se sociálka měla zajímat o její domácnost všedních dnů, kdy už 6 strejců v posteli bylo během roku a půl, ale to by ji sejmula rozeřvaná rodinka Žilková.
Prachař je dost vtipnej a u mě boduje tam, kde mluví spatra.
Tam, kde mluví spatra Agáta je to trága!

jardavozembouch
06. 11. 2021 05:15

kristinn
06. 11. 2021 14:26

to si super napísal.Táto persóna by najradšej krágľovala ľudí...škoda s ňou strácať čas...

-bello-
06. 11. 2021 22:06

pro: jardavozembouch
-----
Jaroušku, jsi blázen?!
V 5:15 " zlaté límečky " nikdy nevstávají!!!
5:15 je pouze budíček vás, modrých, anebo prostatických s nucením.

Chvíli jsem tápala, co zouvákem konkrétně míníš.
Ty máš slovník z doby obrozenecké

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.