Rozchodů v rodině Veroniky Žilkové (62) stále není dost? Tentokrát se ale žádné drama nemá týkat Agáty, ani samotné herečky, ale Vincenta Navrátila (27) a jeho přítelkyně Bey (25). Svědci totiž zaznamenali jejich prudkou hádku přímo na ulici a podali zprávu samotné redakci.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Je se zase divím, jak může ta Bea s Vinckem chodit.Jeho pořady s Agátou jsou trapárna a na to, že si matka " utrhovala od úst " , aby mohl " umění studovat " v Anglii jsem nepostřehla nic výrazného ani v divadle, ani ve fiilmu , a že matka se snaží, aby viděn byl !!!!
Vím naprosto jistě, že bych s touto rodinou nechtěla být spojována a Bea může čekat, že když se rozejdou, tak ji ty dvě feny - Žilková a Agáta pěkně roznesou.
Téhle rodiny bych se já nedotkla ano bidlem na ryby 👎️
No já bych zase řekl, že dle vašich příspěvků ve více diskuzích, se asi vás hóóódně dlouho žádný muž nedotknul.D Jestli ale vůbec někdy nějaký byl ... tak protivnou, zlou a pomlouvačnou babu nemůže přece nikdo chtít
Vsaďte boty, že Vás bych si JÁ nikdy nevybrala.Jsem jen pro chytré a krásné.
A co se týče těch ze Suchdola, zdá se, že tam mají problém s muži ! A že hodně vím , tak prezentuji.Není důvod tuto famílii vyděračnou šetřit. Já se má skvěle , to je info pro Vás