Tip na knihu: Umění fermentace I a II | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Tip na knihu: Umění fermentace I a II

Knihy Umění fermentace I. a II. díl doporučujeme všem fanouškům fermentace i těm, kteří se chtějí o tomto oboru dozvědět něco víc. Najdete zde podrobné vysvětlení, jak funguje svět přátelských bakterií a jaké fermentované pochoutky najdete v různých koutech světa, a hlavně se zde dozvíte, jak se stát expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu až po rozličné alkoholy.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.