Není zeď, kterou by nepřelezl. Jan Musil (50) se v životě postavil hned několika velkým výzvám. Porazil zákeřnou rakovinu lymfatických uzlin. Jako jeden z prvních u nás otevřeně přiznal, že ho přitahují muži. Přesto si dokázal udržet skvělé vztahy s bývalou manželkou Ivetou (50) i s dcerami Lucií (31) a Veronikou (27). V rozhovoru pro deník Aha! odkryl intimní detaily ze svého života, na které se ho mnozí báli zeptat...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Honza Musil se mi v Nebezpečných vztazích líbí. Je příjemný, empatický, pohotový, má kultivovaný projev, v případě potřeby dokáže i přitvrdit a přitom neublížit.
Je mi úplně jedno, kdo s kým si dá pusu.
Není mi jedno, že existují diváci tak debilních pořadů, jako je Růžovka, Nebezpečný vztahy, Soudkyně, Pojišťovna štěstí , VKV a další takové srágory.
Ve věci orientací lidí mám ale naprosto jasno.Nevnímám ji.Prostě je mi fuk, beru jako součást normálního života.
Je tolik věcí, co mi jdou na nervy , a který mi ukrajují ze svobody, ale gay a lesba komunity to není.Jsou to např. obrovský davy hnusných turistů v Praze, airbnb ,Babiš. Zeman , český školský úpadkový systém , počínající klientelismus ve zdravotnictví , úkáčka v Česku, arogantní Slováci v Praze a Západní Evopa
stara breco ty uz smrdis svetu , byla si soucasti notrmalizace a tam si nic nedelala jen podrzela proto patris mezi porazeny ...Airbnb je super vec , mam nekolik apartmanu a takhle mas rovnou do kapsy
dutchschulz
díky. Já o airbnb vím všechno. Úplně všechno! A to od r. 2008. Vím, jaké rozsudky padaly i v NYC kvůli fíglům s daněmi, vím o angažovanosti Clintonové proti a vím, jak chlapíci z California airbnb dělají obstrukce s vydáváním dokumentace k soudům příslušných států . A vím, jak moc jsou komenty selektovaný, jak se (ne) dělá výběr turistů a proč ne ! Vím vše. A víc nemůžu říct.
Jenže - miluju Českou zemi a lidi mají právo na " zavřu dveře a jsem doma." NOZ staví všechno na podnikání a je tak mizerný, že nedokáže definovat ani noční klid, zatímco např. ve Švýcarsku je to popsáno jasně : po 22,00 ticho! Co do turistů , kteří jsou " přínosem " pro naši kulturu a " kasu " jsem zajedno s anarchisty z Barcelony. A Vám díky za shodný názor na veteš jménem " levný ,parazitující turismus " v Praze .Hezké odpoledne přeju
...nikdy jsem nevnímala Musila jako gaye. Byl fajn, přirozený, taky se zdálo, že to má v hlavě srovnané. Bohužel do doby, co předvedl v TV při jeho padesátinách. Pořád chtěl slyšet, jak je fantastický táta, jak jeho dcery vnímají jeho orientaci, jaké a kolik dostal dárků...byl afektovaný, dělal cukrlata, špulil rty a * dělal lásku * s asi třetím partnerem/ manželem ?? Opravdu vnímám gaye a lesbičky jako nás všechny, ale nic by nemělo překročit hranice vkusu a Musil by měl znàt tu svoji. Bylo to nechutné a s jeho pořadem už ani jako...
Jeho orientace mně nevadí, v současné době je přemusilováno a někdy se ty jeho kecy se nedají poslouchat. Sladký jak cukřík, utírá ženským slzičky a mele jak mají lidi na sebe mít dostatek času a nevidět jen práci a peníze... A sám sakra kmitá, aby si toho mladého kolouška udržel a zabezpečil ho. Nelíbí se mně, že při každé příležitosti mele o svém soukromí. Zadarmo nebo taky za peníze?
Jako moderátor je výborný.....u této orientace mi vadí takový ti vyšišlaní a chovající se na pohled podivně, pokud se však chovají normálně, tak mi nevadí viz onen Musil či moderátor zpráv Voříšek
Proč to vůbec řešíš?Nechápu!
Jsi se sebou nespokojený?
Někdy si říkám, že od chlapů bych čekala soudržnost a vzájemný pochopení pro věc.Ale oni místo pochopení útočí na ty druhý. Přijde mi extra směšný, že svoje " mužství " musí jaksi zvýrazňovat,( aniž by na to byl kdokoli zvědavej) a činí tak přes gaye.A ti jim na to kašlou, tak většina holek.