Gottová skončila na policejní služebně: Úplně se mnou zametl, šokuje Dominika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gottová skončila na policejní služebně: Úplně se mnou zametl, šokuje Dominika

Rozhodla se konat! Dominika Gottová (46) si nenechala líbit obvinění z toho, že údajně nabízela sex nezletilému synovi své bývalé domácí Šárky Rezkové (51) a rozhodla se podat trestní oznámení. Jenže na policii s nejstarší dcerou Karla Gotta (†80) pořádně vymetli.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
18. 05. 2020 12:39

Donroděj Kolodzej (nebo jak se ten blb jmenuje) si troufá na ubohou ženskou, která neví kudy kam , háže na ni špínu a sám zdrhá od své Rezkové a měl by si zamést i s Rezkovou před svým prahem. Je mi Dominiky líto.Na Bertramce sedí vysloužilá štěťu-le a hraje národní vdovu a vlastní levobočkové 2 dcery Gott utřel pár miliony ze svých tisíc milionů. což je jeho majetek.
No fuj !!! Všichni se tady můžou z " holčiček " a Ivanky podělat, ale pomocnou ruku potřebuje teď Dominika.Tečka!
A k diskutující pode mnou kristinn - Hej!Možná na Slovači vše řeší jen obuchy.Proto jste všichni tady, že ?

majojo
18. 05. 2020 12:32

Ta musela spadnout z velké výšky rovnou na *** ani vysočanský polda si z ní nic nedělá!

stooslu
18. 05. 2020 12:17

No a tady to máte! Čiň čertu dobře, peklem se ti odmění. Měla si zaplatit hotel a ne se nechávat vydržovat kámoškou, kýmkoli. Neskutečná nevděčnice. A te´d žije z bulváru, jenže ten je jen temporary, většina lidí už ani nadpis s Dominikou neotevře.

kristinn
18. 05. 2020 10:50

Mali s ňou poriadne pozametať, aj ju obuškom po tej sprostej prepitej a preliekovanej gebeni pretiahnúť. Možno by sa jej konečne v nej rozsvietilo! Všade, kde sa pohne, je problém. A vraj do zahraničia sa chystá! O mater sa postarať - to nie,vyciciavať iných-to áno.Že sa nehanbí a od hanby neprepadne kdesi pod zem. Byť ňou, chodím kanálmi, ani sa na oči ľuďom neukazujem! Fuchtľa jedna! Možno maniodepresiu fínsky husobník - a dobrý - z nej dostal. Všetkých ťahá ku dnu. Ešteže Gott mal rozum a Ivana tiež...Bolo Vám to treba, pani Rezková, ťahať si takú zmiju do domu?

gurke
18. 05. 2020 10:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rydlo
18. 05. 2020 10:33

hadafan- Když ona si chudinka myslí, že po smrti Gotta veškerá jeho pocta a sláva teď náleží jen jí a podle toho se chová! Ale je jen směšná a Gottovi dělá ostudu. Už těm jejím lživým žvástům, jak se sama vyléčila ze závislosti na chlastu a práškách nikdo nevěří, ani už nikoho už nezajímají a tak si našla jiný zdroj ke zviditelňování a bude protahovat bulvárem policii a bude si připadat hrozně důležitá! Možná ji policista vyprovodil, protože z ní byl cítit chlast a debatovat s ožralkou se mu asi nechtělo. A ona teď má námět na další týdny v bulváru žvanit, jak takovou „osobnost” policie odbyla. Asi dopadne stejně i na jiných služebnách, stačí, když jí dají dýchnout a vyprovodí ji také!

hadafan
18. 05. 2020 08:24

Do nebe sahající arogance této Gottky,proboha kde nabrala tolikeho ega,si mysli ,že si všichni sednou na zadel,když se někde objeví??Už se nedivím Gottakovi ,že se jí snažit vyplatit,vzdyt neví co vsechno chce!!At obmetá večírky ,dořeší rozvod a nechá všechny kolem sebe žít.At už je Rezková jakákoliv,postarala se o ni ,nestálo to korunu a co z toho má???
Je to ochlasta a průserářka ,ruce od ní dát pryč,nejlepší řešení.

starypes
18. 05. 2020 06:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mord
18. 05. 2020 05:54

Alkoholička a primitiv tlačená chatrou z bulváru do hlouposti. Ubohá paní. Holota nivinarska

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.