Překvapivý plán průšvihářky Gottové: Útěk z Čech?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Překvapivý plán průšvihářky Gottové: Útěk z Čech?!

Další vlna celorepublikového uvolnění v souvislosti s koronavirem znamenala pro Dominiku Gottovou (46), že se mohla konečně vrátit zpět do práce. Prozatím jen do lahůdek. Po otevření baru v obchodním centru hodlá ale pracovat i tam. Prý potřebuje peníze. Aby mohla z Česka pryč.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

bedna
17. 05. 2020 23:38

Dominika nemá ani na byt a tím pádem ani domov? Proč prodaly s mámou byt od Gotta,v kterém teď mohla bydlet a mít domov, na co použila 6 milionů od táty, proč peníze, které pak ještě vytahala z táty, když už jí nic z těch 6 mil. nic nezbylo, si nešetřila třeba na bydlení ale vždy prochlastala s tím svým nemakačenkem? A najednou je z ní chudinka, která začala chlastat, protože nepoznala otcovskou lásku? A otázka, zda ví vůbec někdo, proč začala pít, je snad zbytečná - od Gotta měla takový přísun peněz, že nepotřebovala pracovat a jen si užívala a k tomu chlast a fet patří!

-bello-
17. 05. 2020 00:44

Ví tady vůbec někdo z těch, kteří ji neustále jen odsuzují, proč začala pít?
On jen tak nikdo nezačne a jen tak se mu to pití nevymkne!
Pravdu má ten, kdo říká, že neměla nikoho pořádně, kdo by ji vedl svým příkladem.Tatík to rozhodně nebyl a máma to rozhodně nebyla taky!!! Ta si z " mít dítě s Gottem " udělala job na celej život a Dominika z toho života chtěla utéct.Proč ve Finsku začala pít a jaký chmury jí nedaly spát to nikdo neví.Kope se do ní, protože pošramocuje jméno " božského" a je srovnávána s někým, kdo má sám máslo na hlavě ( Ivana Gottová).
Dominika nemá ani na byt a tím pádem ani domov!
Je mnoho způsobů, jak mohl majitel 1 mld Kč , tj. Karel Gott zabezpečit svoje děti, aby majetek po něm zděděný nerozfrcaly , ale to neučinil a dobře věděl, že alkoholik si sám nepomůže.Jednoho už v rodině měl - otce své ženy Ivanky , notabene bývalé " společnice starších pánů " , která si vydělávala ne za barem jako Dominika, nýbrž s nožkou přes nožku před ním

zamlzena
16. 05. 2020 10:12

To Hanainge: Urážet lidi je trestný čin? Kde? I pomluvy jsou trestný čin a,e tady jsou i takřka beztrestní jedinci. Já už jsem zurážená jako umyvadlo , které visí jako střep ze zdi.

sugarbitter
16. 05. 2020 10:09

VYPADL TEXT ZE 4 ŘÁDKU .......... Nebyl i nikdo ,kdo by jí v životních situacích poradil, a chovala se jako neřízená střela.

sugarbitter
16. 05. 2020 10:06

Všechno bývá jinak. Dělat soudy a dignózy je těžké i pro odborníky. Rada pro Dominiku. Za chyby se platí , a i pasivita nese své plody. nčmalě kdo by jí rdil a chovala se jako neřízená střela. Nakonec upozornění:P řed sebou nikdo nikam neuteče. Je třeba pracovat především na sobě, aby čloévěk nezplaněl jako šípková růže.

hadafan
15. 05. 2020 16:28

Ano Je smutná od úmrtí Gotta,když jí dával na letenky, hotel a pod,bez jeho apanáže by ho nemohla ani navští­vit.Ch­uděra,­je to ,už jí nemá kdo sponzorovat.Konečně je zodpovědná sama za sebe ,ale nějak jí to nejde,valí se na ni jeden průšvih za druhým,jenom at rychle naspoří na tu letenku a letí do pryč.Aby nedělala Gottově památce pořád ostudu,tak by měla byt jednosměrná.

mord
15. 05. 2020 15:40

Hanainge ber ty léky raději pravidelně. Vidíš co se děje když vynechas šmudlo. Potom zase blabolis z cesty

hanainge
15. 05. 2020 15:27

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři a novináři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. To, co dělá Dominika Gottová, když má peníze, je jenom soukromí věc Dominiky Gottové a lidé nemají právo se v tom vměšovat. Dominika Gottová už našla byt v Praze a Dominika Gottová nelže! Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři a jiné lidé, které bezdůvodně psali a píšou špatné o Dominice Gottové, měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

Šárka Rezková má problémy s alkoholem. Tady je napsano pravda!!!

robin5
15. 05. 2020 14:33

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rydlo
15. 05. 2020 14:13

Už včera bylo pozdě, do Čech přitáhla jen dělat tátovi ostudu! Do Asie měli odcestovat s tím svým špekounem rovnou hned po smrti Gotta a ne tady denodenně lidi otravovat v bulváru! Ty její kydy že se sama už vyléčila z chlastu, že tatínek by měl radost, už jí nikdo při pohledu na její odulou tvář nežere! A tak o návštěvě svého idolu v Honkongu kváká jen proto, aby se o ní psalo už něco jiného a zase bude svoje další žvanění o cestování přiživovat v bulváru několik týdnů, ne-li měsíců! I kdyby někam chtěla jet, tak určitě to kvůli viru nebude ještě tenhle rok, ale otravovat v bulváru s tím bude celou tu dobu, než by tam odjela, jestli vůbec!
Určitě se na podobné příspěvky ozve Hanellore Uhl, chudinka, která Gotta pronásledovala několik let a toužebně očekávala, že jí konečně už oš-uká a ono nic, zůstala dodnes kvůli němu pannou nepolíbenou a když Gott už není, tak se upnula na Dominiku a snaží se jí chránit jako svou dceru stálým tapetováním jednoho a toho samého přiblblého příspěvku jako hanainge!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.