Sezóna chřestu a rebarbory: Koláč s rebarborou a chřestem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sezóna chřestu a rebarbory: Koláč s rebarborou a chřestem

POTŘEBUJETE: 200 g másla, 250 g tvarohu ve vaničce, 3 vejce, 250 g krupicového cukru, 250 g polohrubé mouky, 1 lžíci prášku do pečiva, tuk na vymazání formy Na náplň:  1 svazek bílého chřestu, 1 rebarboru, 100 g krupicového cukru, 50 g medu, 50 g másla, 100 ml 100% jablečného džusu, 50 ml 30% smetany ke šlehání, máslo, cukr, mouku na drobenku
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.