Narozeniny Gottové ve stínu smrti: Co se děje na Bertramce? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Narozeniny Gottové ve stínu smrti: Co se děje na Bertramce?

Nejsou to ani celé čtyři měsíce od smrti jejího manžela Karla Gotta (†80), vdova stále drží se svými dcerkami za zesnulého muže a tatínka smutek. Přesto zítra přijde den, kdy by se měla Ivana Gottová »povinně« radovat.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

5pedro.cai...@...
18. 02. 2020 11:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hanainge
20. 01. 2020 06:53

Výše uvedený článek je nesmysl, protože Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý a Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta. To řekl mi Karel Gott sám! Dále je pravda, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta, což mi Karel Gott taky řekl sám! Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott nikdy nemiloval Ivanu Macháčkovou a obráceně. Ivana Macháčková je primitivní, drsná, absolutní sobecká i zlá žena, která chce lidi a zvlášt’ celebrity jenom využit. Proto Ivana Macháčková často měla vztahy v ložnici jako mediální prostitutka s novináři a muži, které pracují v médiích. Mnohé fotky a videa s Karlem Gottem, Ivanou Macháčkovou a dětmi jsou fotomontáže resp. padělané. To, aby Ivana Macháčková byla prý manželkou Karla Gotta i to, aby Lucie, Charlotte Ella a Nelly byli dcerami Karla Gotta, bylo jenom hloupé a falešné divadlo v médiích, což Karel Gott mezitím moc lituje a Karel Gott se za to omlouvá!

Karel Gott mi taky řekl, že Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Jenom Dominika Gottová a charity zdědili od Karla Gotta. Pravda musí ven.

1pravda1
19. 01. 2020 23:40

Ivana zapomněla mluvit? Jediná žena v domácnosti, co má svoji mluvčí , madam...raději se na nic neptejte, fakt nás urážíte tím, že ta nána nemůže říci pár slov za sebe, chce mlčet, ať mlčí. Gott žádnou mluvčí nechtěl, ten nebyl tak zpychlý.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.