Zoufalý krok Vondráčkové: Inspirovala se Rytmusem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zoufalý krok Vondráčkové: Inspirovala se Rytmusem?

Vyrovnat se s rozvodem patří k těžkým životním situacím, tlustou čáru se za svým manželstvím pokouší udělat i Lucie Vondráčková (39).  Zpěvačka svého exmanžela Tomáše Plekance (37) dokonce maže z fotografií, kdy prožívala po boku hokejisty šťastné období.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Shimmir
27. 08. 2020 13:13

Vztahy, kdy partneři mají každý svou kariéru a navíc ona je starší a on obletovaný mladšími fanynkami a rád si užije bokem, nemají zpravidla šanci vydržet. Plekanec je namyšlený osvalený blb, který zjevně nepodržel Lucku, když v šestém měsíci přišla o jejich holčičku, kterou po dvou klucích moc chtěla. Na to jsou ženy hodně citlivé! On ji místo toho vyměnil za mladší model. A o to těžší je, že vysněnou holčičku má s jinou, které už taky odbíjely biologické hodiny. Je otázkou, jak dlouho mu vydrží nový vztah! Oni jsou hokejisté namyšlení primitivové a exhibicionisté. Případ Jágra, který si nechal mezi prsty proklouznout krásné partnerky, které už mají své rodiny a balí stále mladší, kterým lichotí jeho sláva, ale on pak prohlédnou (co s dědkem, co si barví vlasy a moc doma nebývá?!), varuje.

0mohama@...
18. 02. 2020 12:23

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
02. 01. 2020 22:25

Dokážem pochopiť, že Rytmus zmaže fotky s Darou na nete, lebo v tom čase už pracuje na spoločnej budúcnosti s novou partnerkou. Deti s D.R. nemal, nezasiahne ich to. Fotky by ho asi rušili pri budovaní nového vzťahu. Ale je iné, keď sa odstráni kompletná fotka a iné, keď sa z fotky odstrihne 1 človek a zvyšok okliešteného obrázka ostane na nete.. Pre synov Lucie V. a Tomáša P. nie je dobré, keby videli - vedeli, že ich matka im odstrihla otca z fotiek, kde sú spolu. To vyzerá - akoby chcela otca odstrihnúť aj z ich detského života, z ich spomienok.. Načo teda posielala blahoželanie T.P. k narodeniu "sestričky" ich synov, keď má pritom potrebu otca "odstrihnúť" - vymazať z ich života ? Ten pozdrav potom nepôsobí práve ako vzorová ukážka úprimnosti. Jej to možno psychicky pomáha - "odstrihávaním bývalého manžela z fotiek" sa vyrovnať s minulosťou a myslieť na budúcnosť už bez neho, ale mohla by aspoň brať ohľad na tie deti. Ony odstránenie otca z obrázkov pocítia inak - môže ich to bolieť.

Elis Zeman
02. 01. 2020 19:59

Bello, že by malinko závist, co se jí dařilo mít a získat? A to nemluvím jako fanynka! To opravdu ne, protože člověk, který poslouchá ACDC, KISS, Nazareth atd. toto asi ne.. Ale když do toho nevidím a nejsem u toho, tak neplácám "zasvědcené" soudy... Vy víte, že nemá kšefty? Vy víte, že nemá chlapa? Vy víte, že nemá dost mil. v Kč? Vy víte, že profesně hnije? Nebo jen čtete bulvár? Vy nechápete, jak mohla dostat slavíky, vidíte... Já zase nechápu Vás.
Tedy, mimo jiné, slavíky v této republice, myslím, chápe snad každý. Větší komedii tady už asi nikdo nikdy nevymyslí.

evalina
02. 01. 2020 19:42

Fanky na tebe s.r.o.u

avina
02. 01. 2020 09:44

Souhlasím s názorem. Nebyla to dobrá dvojice, nehodili se k sobě.

-bello-
01. 01. 2020 13:47

Nedávno použila oba kluky ke " své gratulaci " Plekancovi k dceři a přitom ho z jejich fotek vztekle odtřihává , jakoby nebyl.
Co ji žere víc?Že není v Kanadě ?, nebo že nemá chlapa?, nebo, že snad nemá dost mil. v Kč,- ? , anebo že nemá v Česku kšefty a profesně hnije víc, než na její sebeobětované kanadské mateřské?!
Nikdy jsem ji neměla ráda , nikdy mě taky její muzika neoslovila a nikdy nepochopím, jak mohla získávat slavíkovské ceny.

A teď fanky klidně do mě ! Já to ustojím

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.