Předpověď počasí do konce prázdnin: Extrémní vedra, nebo pohodové léto? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 20. května 2025

Svátek slaví Zbyšek, zítra Monika

Předpověď počasí do konce prázdnin: Extrémní vedra, nebo pohodové léto?

Voda je jedinou záchranou. Vlna veder s teplotami přes 35 °C už však podle meteorologů končí! Až do zítra nad Českem často zabouří, pak se sice rtuť teploměru přiblíží znovu k tropické třicítce, hned však přijde další zvrat. Stále ale bude na koupání. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Lubica258
15. 05. 2020 13:22

Já doufám, že bude letošní léto stejně teplé jako to loňské. Můžu pracovat z domu, takže jsem celý den u bazénu nebo doma, kde máme klimatizaci, takže příjemně. Pro její koupi jsem se rozhodl vloni a přes léto běžela skoro pořád. Hledal jsem nějakou kvalitní klimatizaci v Brně a nakonec jsem si ji vybral od https://encofa.cz/ a slouží perfektně.

asamir2-dr...@...
18. 02. 2020 17:08

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

gurke
29. 07. 2019 08:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

konvalinka34
28. 07. 2019 10:58

Proč stále píšete, co řekne Honsová? I ostatní meterologové řekli, že ona studovala jiný obor a nepovažují jí za kompetentní v předpovědi počasí. A taky její předpovědi vychází nejhůře, s porovnáním s ostatnimi. Zkuste se ptát někoho jiného. Pokud si vážíte svých čtenářů...

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.