Vondráčková má důvod k radosti: Konečně není sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vondráčková má důvod k radosti: Konečně není sama!

Lucie Vondráčková (39) se koncem června vrátila z Kanady zpět do Čech. Po osmi letech opustila svůj domov v zámoří, kde vychovávala své syny, a kde hrál hokej její manžel Tomáš Plekanec (36), s nímž se rozvádí. A zatímco hokejista si užívá po boku své nové partnerky, zpěvačka má oporu ve svých fanoušcích.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
17. 07. 2019 09:44

Pomáhatachránit - Nebyla s nimi na dovolené, nebo není v současné době v Brně i sestra LŠ s dětmi? Já se domnívám, že upevňují rodinu. Ty děti se staly součástí Šafářovic rodiny a je dobré, když si na sebe zvyknou.
U babičky Květy nevíme, jak je na tom se zdravím, jestli se jí chtělo do toho italského horka. Pro silnější lidi cestování ve vedrech příliš není. A také mám pocit, že ona bude spíš domácká. Nikde se nepsalo, že by cestovala jinam, než za synem do Kanady a Tomáš by jí jistě hezké dovolené platil.

pomahatachranit
17. 07. 2019 08:26

Fany22: opravdu si myslite, ze lidi nevedi, jaka sv...tva TP provadi? Ze si nevsimaji toho, co dela, kdy a kde a s kym pobyva, kdy si zacal s Safi, kde je kdy s detma? A staci se podivat na vase fanaticky nenavistny prispevky a je kazdymu jasno, co jste zac,odkud vitr vane, jakmile se kdekoliv objevi prispevek na strane LV, ihned utocite a snazite se o zniceni vsech takovych nicku, zoufale bojujete za dlouhodobyho lhare a nevernika, kterej ma sam obr maslo na hlave a je takovej chudak, ze to je s podivem, co na verejnosti dela. Kde jsou deti vi nejen cely Brno, ono to taky neni zadny statni tajemstvi, jen je to proste trapny.TP cpe zoufale detem do hlavicek pro ne naprosto cizi lidi, tak to je.

fany22
17. 07. 2019 04:38

pomahatachranit- vaše opakované uvádění podrobností, které nikde nebyly zveřejněny a osobní zaujatost, spíš zlost, je naprosto zřejmá. Jste z rodiny. Z té rodiny, která se nemůže smířit se "ztrátou " stamilionů, které si umanutá zlatokopka vysnila. Vaše argumenty jsou naprosto směšné a vaše převleky, pod kterými stále mystifikujete, naprosto trapné. L. Vondráčková nejen jako manželka, ale i jako člověk selhala. Protože jí ale osobně nepřeji nic zlého, jen, aby se vzpamatovala, jediná cesta je žít dál, a na vše se časem zapomene. Vy jí opravdu vůbec nepomáháte. Věřte tomu.

pomahatachranit
17. 07. 2019 00:27

Dianthos@: Asi se TP trochu stydi, ze si ke svym detem vzal na dovolenou krome milenky jako hlidaci sluzbu i milenciny rodice, sami by zrejme oddany otec se Safi na deti asi nestacili, fotky deti s brnenskyma detem naprosto cizima lidma ve vlnach by byly teda asi hodne nic moc! Krome toho tvrdnou ty deti ted uz druhej tyden v Brne v dome milencinych rodicu , no, Super prazdniny od tatky na prevychove, a babka Kveta utrela, ta sedi doma, asi malo prispivala, tak neprepina a k mori ji nevzali....Takze deti jsou na prazdninach u Safaru v Brne))), co by na tom asi tak mohl Plekanec fotit.

Dianthos
16. 07. 2019 22:42

Zatímco Vondráčková tapetuje dlouhodobě svůj facebook (posléze média) fotografiemi dětí a svého života bez dětí, Plekanec, pokud nemusí, nic takového nedělá. Bylo by hezké vidět něco optimistického, po té dlouhé době bojů o děti. Spokojená Plekánčata v mořských vlnách, s tatínkem a macechou. Ale ten skrblík se s námi nepodělí.

mord
16. 07. 2019 21:26

Lucie Vondráčková je mi lhostejná stejně tak jako Plekanec, ale fakt je, že jí soud v Kanadě nařídil opustit zemi ke 30.6. Tak o čem kecám? A není snad Češka? Má přece české občanství ne kanadské. Držme se faktů.Celá rozvodová bitka to už je něco jiného. Do toho se nepletu

pomahatachranit
16. 07. 2019 20:09

DWEI: Je úplně jedno, co dřív tvrdila, teď je v rozvodu a všechno je jinak, dřív taky Plekanec do rádia tvrdil, že ji miluje, a nějak to už neplatí,že? Prostě se situace mění, názory taky a co si člověk myslel nebo přál dříve, už si nemusí přát teď. Na tom snad není nic divnýho, to kvákání o vymáhání jakýchsi věcí, řečených od obou před rozchodem, je trapný. Nic to už neznamená, jsou od sebe, on čeká dítě s jinou, tak ona přece nebude dělat jen to, co si on přeje, proč taky.

pomahatachranit
16. 07. 2019 20:06

Morde, nekecej, že ji vypověděli z Kanady je velká lež. Kdybys měl pravdu, nemohla by se tam dál rozvádět, žádnej soud v Kanadě JI nikam neposlal, je volná a může si být kde chce,klidně v Kanadě.Proč teda Plekanec tak zuří, že se chce LV rozvádět v Kanadě, kde to podala před rokem? Kdyby se toho nebál, tak nezuří. A to, jak na ni kydá ty nesmysly o tom, co všechno " jakože! měla, je už jen od bohatýho lakoty ubohý.

jackpot
16. 07. 2019 17:13

Pekne tu manipulujete.. Nektere matky samozivitelky se bohuzel nechavaji obalamutit. Zvlast kdyz vezmeme v uvahu fakt, ze Vondrackova mela doma na vsechno personal a pres to strcila deti uz od dvou let do skolky.. Neuvarilila jim ani teple jidlo. A ted pred odjezdem se chlubila, ze umi upect babovku z prasku.. To vypovida hodne o tom jejim "maminkovani". To je diametralne jina situace nez u maminky, ktera je skutecne v tizi a je na vsechno sama. Nebe a dudy.

Zombie_1
16. 07. 2019 15:39

V Kanadě zůstala jen kvůli soud. Myslela si, že soud dá ji za pravdu. Těšila se už, jak napěchuje svá konta penězi, které ji nepřísluší a stejně by se vrátila do Česka. Je to lhářka, a tváří se jak je šíleně nad věcí a přitom doma kope nožičkami. Kombinovala, až překombinovala. Už se těším, jak si nabije kokos i u našeho soudu.

mord
16. 07. 2019 15:20

Nechtěli ji tam. Soud rozhodl že musí opustit Kanadu. Jejich soud. Není vůbec co řešit. Ať se jí to líbí nebo ne je Češka

AliAlice
16. 07. 2019 13:50

Je to lhářka,která se zaplétá do svých lží,jenom aby se zalíbila těm svým fanou­škům­....ko­medi­antka !!!

herecka
16. 07. 2019 12:31

Lucko, buďte hodně šťastná, on ten pravý teprve přijde. Jistě bude věrnější a spolehlivější, než váš současný manžel. Každým koncem začíná něco nového, vy jste rodinu nerozbila a život máte stále před sebou. Máte tu velkou základnu fanoušků a názory těch zlomyslných plekanovců berte s nadhledem. Ona si teta Šafi také užije své, až ho přestane bavit. Tak hlavu vzhůru!

DWEI
16. 07. 2019 12:17

Pokud vím, tak Vondráčková vždy tvrdila, že jsou v Kanadě jen po dobu působení Tomáše v NHL a že jsou doma v Česku..... Pro děti jsou důležití oba rodiče i prarodiče a ti jim pomůžou se s rozpadem rodiny vyrovnat. Rozvedených rodin je bohužel strašně moc, ale zase na druhou stranu - život je příliš krátký na to žít v nefunkčním vztahu......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.