Nečekaná změna u Plekance: Může za to nejspíš Šafářová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekaná změna u Plekance: Může za to nejspíš Šafářová

Tomáši Plekancovi (36) evidentně prospívá vztah s Lucií Šafářovou (32). Fanoušci na sociální síti se ve velkém shodují na tom, že po boku tenistky je hokejista šťastný a zaznamenali u něj dokonce radikální změnu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Dianthos
11. 07. 2019 21:13

Syas, pokud má někdo tak náročné povolání, nemá už kapacitu dávat energii ještě někomu dalšímu. Samotnému mu chybí. Takovéto kariéry jsou týmová práce. I když má manželka malé děti, tak si musí zorganizovat život tak, aby jí ještě zbylo na podporu manžela. Jinak jeho kariéra končí. Lucka neměla děti na starost celé dny. A na domácnost měla personál. Neměla být z čeho unavena. Kdyby nevěnovala svou energii své kariéře, postavě, mnohakilometrovým procházkám,... tak by tu energii na manžela měla. Musela vědět, jaký život jí bude čekat s hokejistou, jaký život a povinnosti mají hokejové manželky. Kdyby Jágr narazil na takovou slečnu, která by záhy otěhotněla a pak se chovala jako LV, dávno by s hokejem skončil. Tím chci říct, že kdyby se Pleky neženil, s jeho kondicí by v NHL mohl hrát ještě roky.
A to není sebestřednost, když živitel rodiny tvrdě pracuje. Tu kariéru měl už před Vondráčkovou a nebyl důvod s ní končit jenom kvůli tomu, že ona nezvládá být manželkou.

syas@...
11. 07. 2019 18:07

Taky mohl vkládat on, ne? Má dva krásné a zdravé kluky. On život ve vztahu není jen krásný, ale občas je to i dost práce. Jak jste sama napsala, tak jemu hodně času zabrala NHL a jeho ženě péče o malinké děti. V tomto období mívá krizi hodně párů. Jenže hodně jich kvůli dětem na vztahu zapracuje a krizi zvládne. Ovšem nesmí se jednat o sebestředné sobce.

Dianthos
11. 07. 2019 16:10

Herečko, opět mimo! Plekanec miluje hokej a hrát v prestižním klubu NHL, za miliony dolarů ročně, je pro takového člověka obrovská radost.
Muž je projekce ženy. Ona do něho vkládá a on vyzařuje. (I naopak.) Pokud nezářil, pak do něj nebyla vkládána ta opravdová radost a štěstí. Opravdová láska.
Pokud žijete se sebestředným člověkem, musíte si na všechno vystačit sám. A při velkém vytížení vaše energie a optimismus nestačí.
Ne nadarmo se říká, že za každým úspěšným mužem stojí silná a úspěšná žena.
(Jinak s tím, že má teď volno, jste úplně mimo. Hraje hokej dál, i když za jiné kluby. Ale příprava a zápasy atd., to je stejné, jako v NHL. Jenom za jiné peníze, ale dřina stejná, pokud chce uspět. ;-) )

herecka
11. 07. 2019 13:21

Těžko srovnávat jeho život v Kanadě a tady. Tam byl vázán hokejem a neznal nic než tréninky, zápasy, dojíždění, únavu, neměl důvod k radosti. Dnes má tohle za sebou, sehnal bohatou pipku, protože prý má rád penízky, má spoustu volného času a konečně si může užívat a ne jen makat na hokeji, navíc je doma. Takže považovat to jen za zásluhu milenky není asi to pravé ořechové. Hlavně aby ho smích brzy nepřešel...

jackpot
11. 07. 2019 13:11

Slusi jim to.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.