Šafářová v zajetí obav o to nejcennější: Nejsme úplně v ideální situaci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šafářová v zajetí obav o to nejcennější: Nejsme úplně v ideální situaci

Ač má dvaatřicetiletá partnerka Tomáše Plekance (36) ze svého těhotenství velikou radost, přesto má na čele vrásky. Máme se bát?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

4yasser.er...@...
18. 02. 2020 17:43

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bbpetrr
10. 07. 2019 10:08

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

fany22
09. 07. 2019 20:37

NIKDO by nečekal s životem, až jim to manipulátorka za několik let "dovolí". Rozhodli se správně. Přeji moc štěstí !! A LV? Musí se zamyslet, co udělala špatně, a jestli je vůbec schopna v manželství žít. Ukáže budoucnost. Lhaní a vydírání je špatná věc. Třeba to už i sama pochopila a opravdu jí to přeji.
Jinak - jeden rozhovor, který bulvár vytěží desetkrát. Takže desetkrát budeme číst přihlouplá klišé, a moralizování lidí, kteří na to vůbec nemají? Kolik znáte rozvedených lidí kolem sebe? Kopete do nich? Nekopejte ani do těchto skvělých lidí. Nechte je žít! Šafářová nikomu manželství nerozbila!

herecka
09. 07. 2019 12:00

Neustále se oba vyjadřují do médií, neustále zdůrazňují jak jsou šťastní, to opravdu ta jejich "láska" potřebuje takovou reklamu? Nemůže se Šafářová divit ostré kritice, září štěstím a trošku jí ušlo, že čeká nemanželské dítě s ženatým chlapem, otcem dvou malých dětí, který jí mimochodem může totéž provést za pár let. Díky jejich rádoby štěstí po nich zůstane jedno rozbité manželství a dva malí smutní kluci....

petrmrkk
09. 07. 2019 10:37

__--------------------- Naaajděete nahé ženy ve vašem městě zde : ***/zeny

jity
09. 07. 2019 08:58

Nechápu tu nenávist, co si někdo může dovlit nadávat Šafářové, že je ***. To ji tak dobře znáte? Co my víme jak fungoval vztah u Plekancových, nemotejte se do toho a nechte je ať si to vyřeší oni. Já přeji dětem to nejlepší.

jackpot
09. 07. 2019 05:45

Corso, Plekanec a Safarovou ted dali jeden rozhovor. Vzhledem k tomu, ze jsou hodne znami chteli ofiko oznamit pro ne dulezite veci. Ted jeden rozhovor rozkouskuji jina media a napisou sve uvahy. Tak to bylo i v pripade Vondrackove.

Dianthos
09. 07. 2019 05:04

Fido, on si jí nebral proto, že byla známá. Bral si jí proto, že byla těhotná. A slibovala, že se usadí. Takto si usazenou manželku a matku svých dětí jistě nepředstavoval.

Dianthos
09. 07. 2019 04:54

Corsa, kam na ty nápady chodíte? S Berdychem to byla dětská láska, ty vždy končí. Tenistky to mají těžké, protože létají po celém světě a vztahy na dálku nefungují. Nyní, po skončení kariéry, si Šafářová skutečně může vybírat. Že by otěhotněla proto, aby ubližovala Vondráčkové, to snad zdravý mozek ani nemůže napadnout.
Již mnohokrát bylo v diskusích upozorněno na to, že Pleky pasy nikomu nebral. Dětem je vzal soud, protože LV porušila kanadské zákony. Ze svého domu také nevystěhoval děti, ale manželku, se kterou se rozvádí. Děti mohly trávit čas střídavě s otcem, v domě, na který byly zvyklé a v domě matky. Nikdo je z jejich rodného domu nevyhazoval. Že otci skončila pracovní smlouva a odjel z Kanady, je jiná kapitola. Měly se vrátit také a být mu na blízku. Ale paní doktorka usoudila, že kamarádi z pískoviště a státní kanadské školy jsou pro děti důležitější, než vlastní otec a výběrová mezinárodní škola v Praze.
A vaše úvaha o chudácích klucích, kteří zmoženi letem z Kanady byli opět donuceni letět do Říma, je už úplně mimo. Děti měly v Čechách dost času na relaxaci a k moři se jistě velmi těšily. Po tom nesmyslném a zbytečném pobytu ve zmrzlé Kanadě jsou jistě s tatínkem ve slunné Itálii šťastné.

jackpot
09. 07. 2019 01:00

Hlavní je Plekance pošpinit. Nechutné hry hrají:
http­s://ww­w.ex­tra.cz­/pod­vrh-nasli-jsme-2-verzi-financniho-vyrovnani-plekance-kdo-od-lucie-z-nej-chtel-udelat-vyvrhele

corsa
08. 07. 2019 23:45

Šafářovou opustil Berdych a od té doby se nechytala...Není to proto tak, že by si mohla vybírat! Konečně lapila Plekance a protože ji tikají biologické hodiny dělá jim moc dobře, že těhotenstvím ubližují LV.....Je to podlé a útoky na LV jsou nespravedlivé. Obětovala se, odstěhovala se do Kanady, aby klucí měli na blízku i tátu. A ten udělal co? Vzal jim pasy, vystěhoval z domu kde byli zvyklí, i když se po pár týdnech sám odstěhoval....Fakt charakter! Ten rozdává úsměvy, jak je šťastný! Není! Je to jen jeho zlomyslná hra, jak LV ublížit! Nezmění se. Bude ubližovat i Šafářové. Na to vemte jed. Všechno co dělá jsou jenom schválnosti jak ublížit. Jinak by netahal po dlouhém letu kluky hned zase do Říma.....To jsou fakta, která mluví proti němu.

corsa
08. 07. 2019 23:36

A Lucka se dvěma dětma bez táty je snad v ideální situaci? Nechápu, proč nyní Šafářová s Plekancem dávají pořád ukňourané rozhovory, když si to všechno zavinili sami a ještě ublížili dvěma klukům, z nichž menší musí být ze všeho pěkně zmatený....Ať jdou oba do háje už a aspoň mlčí!

p3p3
08. 07. 2019 22:35

Co se divíte, celá tetička Helena
Tam to maj stejné všichni. Hamty- hamty, ať máme víc než tamty.....-)

fany22
08. 07. 2019 19:26

Výkřiky zamindrákovaných a nešťastných osob nic nezmění na tom, že manželství dlouho nefungovalo, a rozvod byl otázkou času. A byl by to rozvod jako každý jiný, kdyby to podprůměrná umělkyně nepojala jako životní roli a hlavně se nechtěla zajistit do konce života !! LV se svou zdůrazňovanou inteligencí a vzděláním se zachovala hůř, než kdokoli jiný. Poslouchá fanatiky a dělá jednu chybu za druhou. Lže a manipuluje. Iluze skromné a slušné holky je asi už nevratně zničena.

fido2
08. 07. 2019 18:06

LV myslela, že se bezcitný plekáč polepší. On ji neměl rád, jinak by se tak ochotně nerozváděl. Vzal si ji, protože byla známá. Ona jeho lásku nikdy neměla, ne že ji ztratila. Nechtěla služkovat a to už bylo na plekyho příliš.

nypetrr
08. 07. 2019 17:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Dianthos
08. 07. 2019 17:24

Láska vám nic neříká, hrubiáni? LV měla již rok předjednaný rozvod, dva roky spolu prakticky nežili, byla jen otázka času, kdy přijde ta poslední kapka, kdy už Pleky řekne "a dost". A to byl Hádek. Na začátku června. Když lovil svobodnou Šafářovou, byl už dávno v srdci volný. Vondráčková si to manželství zkazila sama. On jí miloval. Ona může zpytovat svědomí, kde a kdy ztratila jeho lásku. A vy, její nohsledi, si nevylévejte zlost na té, která přišla po ní! Kdyby to nebyla ona, byla by jiná. Pleky je žádoucí, stejně jako Šafářová. Oba si mohou vybírat. A ona je velmi odvážná, nebo šíleně zamilovaná (nebo obojí), že s ním toto období prožívá. Nemusela. Mohla zůstat v ústraní a počkat, až se to přežene.

fido2
08. 07. 2019 17:03

Hodiny tikaly, tak šla přes mrtvoly...ideální situace to není.

zuypetr
08. 07. 2019 12:31

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.