na sledování jakékoliv televizní stanice? Mladé to nezajímá, pracující mají svých povinností dost, takže na sledovací roztrhání jsou důchodci. Špatná doba, slabá cílová skupina...
A nejlepší je, že tehle seriál poráží už asi třetí reprízy pořadu Prostřeno na Primě a to dost výrazně. Nemocnice na kraji města je prostě out a ČT si musí uvědomit, že reprízama si diváky nenažene. I když na druhou stranu, jak jsem zmínil, Prima opakuje již poněkolikáté některé díly z první řady Prostřena a pořád to nějakej miliónek hodí. Tak nevím. Ale rada všem televizím - diváci chtějí novinky a ne reprízy!
Už to ždímají jak hadr na podlahu. Co kdyby to ještě něco hodilo. Stejný to bylo s F. L. Věkem, Cirkusem Humberto atd. Dneska je zařazuju do sentimentálních cajdáků, přeslazených jako Coca-Cola.
Mě se líbila první a třetí (zatím poslední) řada, dvojka byla nuda a hroznej prů..r, ale nikdy bych si netroufl říct, že to nikdy nemělo vzniknout jen proto,že se mi něco nelíbilo? To je trochu málo.Jiným se to líbit může, ostatně alfo 05 ty se taky asi každýmu nelíbíš .... a že bys neměl kvůli tomu vzniknout?