Jak opařený zůstal Dalibor Janda (65), když se dočetl, že na Benátské s Impulsem bude zpívat hity Karla Gotta (79)! Na něco podobného by prý nikdy nepřistoupil a organizátorům poslal pěkně ostrý vzkaz! „Mám toho dost! Ať si tam zpívá Gott moje hity, já jeho zpívat nebudu!“Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Se z toho nepo! Copak mu to Gott nařídil, aby zpíval jeho hity? A nevím, proč by měl být vůbec někdo z Gotta podělaný? A ještě jsem neviděl, že by se mu někdo klaněl! Každopádně Janda na Gotta nemá! A ty se taky vzpamatuj, nemyslím že je nutné hned používat urážlivá slova, když v diskusi s někým nesouhlasíš. Jde to napsat slušně, ne?
Aby se ten namyšlený mini zpěvák nepos.ral! Jsem pamětnice a pamatuji si, že rozhodně u jeho chrapláku žádné fanynky neomdlévaly ... ale u Gotta ano. Bojí se zpívat písně Goota, protože s tím jeho hlasem by byl akorát směšný!!!! Jo a ty jeho hity? Kolik pak si jich ty "zpěváčku" měl? Žiješ akorát maximálně z 10 hitů ....
Kolik hitů napsal Gott? Ani jeden. A kolik Janda? Všechno si píše sám. Nejsem Fanda ani jednoho, ale buď aspoň objektivní. Když nejsi fanoušek Jandy, jak můžeš vědět, že nikdo neomdléval. Mluví z tebe jen zaslepenost.
Tady nejde o to, kdo si skládá a kdo jen zpívá. Gott byl a stále je nejlepší náš zpěvák. Janda se absolutně svým hlasem vymyká, zachraplá jen něco a nikdy se nemůže vyrovnat opravdovým zpěvákům!!!! A vím moc dobře, jaké měl Janda koncerty, neboj se ... stačí, že jsem měla v té době známé pořadatele, kteří vše viděli a stále vidí!!!!!! Tak se zklidni holka!
Oooo, brouk Pytlík všude byl všechno viděl. travina zná pořadatele z celé republiky. Tak to bychom se měli znát. A Gott je náš nejlepší zpěvák jen pro tebe. Není nejlepší. Tak mi ho laskavě nevnucuj.