Pravda o usmíření Pohlreicha se smažákem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pravda o usmíření Pohlreicha se smažákem

Češi ho veskrze milují, dávají si ho v nádražce i luxusním restaurantu, v bufetu do housky. Jistota… Když je doma fofr, klidně ho hospodyňka ukuchtí k nedělnímu obědu, na jídelních lístcích ho najdeme už za první republiky. Smažený sýr, zkráceně smažák, je v české gastronomii kultovním pojmem. Potíž je v tom, že slavní šéfkuchaři ho neberou jako sobě rovného. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

skarim.fag...@...
19. 02. 2020 02:57

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Ewwa
02. 12. 2018 13:32

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rubi
02. 12. 2018 12:01

Chcete aby se Vám na pánvi neroztekl ? Obalte přiměřené plátky jako obvykle v trojobalu a obalený ve strouhance dejte na talířek a dolu do mrazáku cca na pul hodiny az hodinu to je jedno. Prostě aby byl tvrdý. Potom vložte na rozpálený olej a usmažte na střední teplotě. Sýr se usmaží, ale nerozteče na pánvi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.