Romové vyzývají: Nevolte Zemana! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Romové vyzývají: Nevolte Zemana!

„Nepodporujt e Miloše Zemana (na snímku) v nadcházejících prezidentských volbách,“ tak vyzvali spoluobčany romští členové Rady vlády pro záležitosti romské menšiny.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
13. 11. 2017 23:29

Tisíckrát jsem říkala, že po 1989 do Čech přišla " lidská práva " a " demokracie " Západu, a že ne všechny jejich vzory byly a jsou příkladné. ( Stačí slyšet jaký děsný kraviny řeší EU, ale to hlavní co jí přerostlo přes hlavu neřeší a říká tomu radši korektnost) . Připostratý a Západem okouzlený rozevlátý Havel a jeho pár blbečků z Hrádečku dali cikánům svobodu - a lidská práva naruby..Ti už nemuseli makat , vyráběli děti , dostávali podpory a zapomínali posílat děti do škol.Jsou zde už pomalu 30 let gheta, odkud se žádné cikánské dítě, byť zázrakem chytré nedostane.
Za kumunistů žil cikán jinak. Musel se podrobit pravidlům a pokud ne, šel do kriminálu a děti na výchovu do ústavů..Cikán té doby byl očkovaný, neměl tuberu a zuby měl spravovaný.Doplácel na něho každý, ale ta investice se aspoň zčásti vracela.Teď doplácí každý ještě víc a nevrací se lautr nic.
Na "svobodě" cikánů si Uhl a spol. nadělali kariéry, ale v podstatě jim svobodu vzali.Jak může být někdo svobodný bez základního vzdělání, práce a tím pádem peněz ?Z cikánů jsou analfabeti. Kdo je zaměstná ?
Ve Francii dost cikáni kočují a vyhání je z města do města, berou podpory a mezi Araby s tučnými dávkami se to tam už vytratí. To je demokracie přežitá, co požrala sama sebe , přesto se to dle ní tady po 1989 pytlíkovalo.
A Zeman tomu bordelu tehdy vládnul taky za své ČSSD vlády , tak ať moc nekecá!!!. Právě on + další po 1989 zadělali na tenhle problém.Tohle jsou cikáni třicátníci z té doby, co berou dávky, plodí děti a neumí číst a psát.

Ellen
13. 11. 2017 22:17

Cikáni...Ty nikdy dělat nebudou...ať táhnou do Indie !!!
Nebo na ostrov a tam si založí Radu vlády pro romské občany!
Ale kde by se měli lépe než v České republice,kdo by na ně dělal ???Pro ně neexistují žádné zákony!!!Ale brát dávky a dělat děti a bordel na to maji rozum!!!Uzakonila by pro ně zákon dvě děti a dosť!!!
Povinnou školní docházku s romskými učiteli,kdo by to nesplňoval
nedostal by žádné přídavky na děti!Nebo jinak jak to řekl Sládek hodit do Vltavy !!!

hejhej
13. 11. 2017 21:02

K smíchu. Cikáni, kteří žijí na dávkách a ostatních podporách, kteří nikdy nepracovali a umějí se jenom rychle rozmnožovat pro peníze a " vyrábět" další nemakačnka si myslí, že někdo bude brát vážně jejich
výzvy ?

starypes
13. 11. 2017 17:26

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

georg7
13. 11. 2017 16:01

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

citrooon
13. 11. 2017 14:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.