Venku je hic, doma ještě hůř: Polovina bytů v Česku se přehřívá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Venku je hic, doma ještě hůř: Polovina bytů v Česku se přehřívá!

Stejným tempem, jak stoupá teplota venku, roste i v bytech. Zatímco na noc teplota klesá, uvnitř našich domovů vydrží naakumulovaná až do rána. Nejhorší situace je v panelácích, a bohužel nejen v nich. V polovině českých bytů a domů je v těchto dnech k nevydržení. Důvod? Nefunkční izolace a špatný systém odvětrávání. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

PetrDostal
06. 07. 2023 06:31

My máme doma docela příjemně. Na oknech máme rolety den a noc v systému MINI, které jsme si vybrali z https://www.zebra-shop.cz/rolety-den-a-noc/ , takže když nám svítí do oken slunce, tak je zatáhneme a pak zase roztáhneme. Přes noc celý dům vyvětráme, takže je tu už na spaní dobře a tak to děláme každý rok. Klimatizaci ani žádný větrák domů nechci.

František Klapal
19. 12. 2022 22:37

No, já jsem třeba letos zjistil jak velký efekt v tomto mohou mít žaluzie do oken. Začátkem tohoto roku jsme si právě nechávali dělat nové od http­s://ww­w.sp­rava­oken­.cz/za­luzie-na-miru/ a můžu vám říct, že když je člověk během letního vedra zatáhne, tak je doma opravdu příjemný chládek. Lepší než si ničit zdraví klimatizací.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.