Šok! Lístky na Lucii Bílou (51) nabízejí pořadatelé jejího brněnského koncertu se slevou. Ztratili snad fanoušci o Českou slavici zájem? Deník Aha! zjistil, že jde o vážný problém, do kterého už vstoupil management zpěvačky.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Po ukončení spolupráce se Soukupovými, jde dolů a ještě níž. Žije z podstaty minulosti. Kdo si její písničky zabrouká? A zapamatovat si těžký, nic neříkající a nesmyslný text? Ty tam jsou doby, když... No hold stárneme všichni, ale "slavíci" to mají problematičtější než my co po nich netoužíme. Bože, jak se mám fajn. DÍKY.
...tak vedle toho"... bych se ráno pobudit nechtěl... protože z toho leknutí...z těch vyvalených sracích očí a strhaného ksichtu... bych musel použít váleček na nudle ...
Jaká potupa ? Je to jen odezva na na arogantní a sebebestřední chování,této kdysi dávno skvělé zpěvačky..Za poslední léta nic neukázala a žije jen z bývalé slávy. A s těmi Slavíky je to stejné,jako u Gotta! Prostě pořadatel ankety určí kdo vyhraje a nějaké hlasování fanoušků je až vedlejší záležitost..Takže se nemusí ani divit,že její koncerty tolik netáhnou a nebýt jejich milostných eskapád a bulváru,pomalu by upadla v zapomění !
Nějak ji na té úvodní fotce zapomněli vyretušovat, je to nehezký pohled. Koloušci zřejmě jdou po jiných hodnotách než po vzhledu . Jinak nevím, nikdy mě nenapadlo jít na její koncert, patřím k těm, které jako zpěvačka neoslovila. Špinarka taky řvala, ale mně byla bližší, kdysi to byla třeba Urbánková s písničkou Závidím, Kubišová... nicméně ta mě svým koncertem v Brně zklamala, je vidět, že jí hlas hodně zestárnul. A samozřejmě Hana Hegerová, to byla fakt dáma, i když hodně skromná. Ale Bílá????