Gregorová zdrhá od milence a tvrdí: Bude to příjemná změna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 26. července 2025

Svátek slaví Anna, zítra Věroslav

Gregorová zdrhá od milence a tvrdí: Bude to příjemná změna!

Hana Gregorová (64) má spoustu práce. Herečka totiž šéfuje divadlu, režíruje i hraje. Je to pro ni opravdu velká zátěž. Volné chvíle však tráví ve společnosti svého mladého přítele Ondřeje Koptíka. Teď ho ale na nějaký čas opustí.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Markéta Pecháčková
12. 01. 2022 07:07

Hledáte legálního a spolehlivého věřitele? Potřebujete půjčku? Potřebujete naléhavou finanční pomoc? Potřebujete naléhavou půjčku na splacení dluhu nebo potřebujete kapitálovou půjčku ke zlepšení svého podnikání? Pokud máte zájem o půjčku, kontaktujte mě pro více informací (e-mailem) Marke­tapec­hacko­va90@g­mail­.com

Uživatel_5554989
06. 01. 2022 17:28

Lucie Paleckova
29. 12. 2021 16:19

Ahoj,

Jsem Lucie Palečková, poctivá soukromá věřitelka poskytující rychlé půjčky do 24 hodin. Potřebuješ půjčku? Nabízím lehké osobní půjčky, podnikatelskou / komerční půjčku, studentskou půjčku, půjčku na auto, leasing / financování vybavení, překlenovací půjčku, konsolidaci dluhu, zrušení / správu dluhu, úvěr na bydlení a vánoční půjčky, dluhopisy atd. délka mého úvěru je obvykle minimálně 1 rok a maximálně 30 let pro všechny kategorie fyzických osob, právnických osob, podnikatelů, malých a středních a velkých podniků apod. flexibilní, spolehlivé a pohodlné financování přímých úvěrů s nízkou úrokovou sazbou 2 % ročně . Platí však podmínky.

Pokud vás výše uvedené nabídky zaujaly, dovolte mi, abych vám pomohl svou dnešní ověřenou věrohodnou zkušeností! Kontaktujte mě na email: Luci­epalec­kova8­0@gma­il.com

Lucie Paleckova
29. 12. 2021 08:40

Potřebujete finanční pomoc? Jste podnikatel? Jste v tíživé finanční situaci? Nebo potřebujete peníze na rozjezd vlastního podnikání? nebo platit účty nebo platit za dům, auto? Máte zájem o online finanční pomoc? Potřebujete důvěryhodného soukromého věřitele s prokázanými zkušenostmi? Pokud ano, kontaktujte mě prosím na email:­Luci­epalec­kova8­0@gma­il.com

Lucie Paleckova
24. 12. 2021 03:17

Ahoj,

Jsem Lucie Palečková, poctivá soukromá věřitelka poskytující rychlé půjčky do 24 hodin. Potřebuješ půjčku? Nabízím lehké osobní půjčky, podnikatelskou / komerční půjčku, studentskou půjčku, půjčku na auto, leasing / financování vybavení, překlenovací půjčku, konsolidaci dluhu, zrušení / správu dluhu, úvěr na bydlení a vánoční půjčky, dluhopisy atd. délka mého úvěru je obvykle minimálně 1 rok a maximálně 30 let pro všechny kategorie fyzických osob, právnických osob, podnikatelů, malých a středních a velkých podniků apod. flexibilní, spolehlivé a pohodlné financování přímých úvěrů s nízkou úrokovou sazbou 2 % ročně . Platí však podmínky.

Pokud vás výše uvedené nabídky zaujaly, dovolte mi, abych vám pomohl svou dnešní ověřenou věrohodnou zkušeností! Kontaktujte mě na email: Luci­epalec­kova8­0@gma­il.com

Uživatel_5554989
16. 12. 2021 05:03

Uživatel_5554989
16. 12. 2021 05:03

Uživatel_5554989
15. 12. 2021 09:09

Půjčka mezi jednotlivci na Vánoce a konec roku
Nabízíme vám velmi speciální, rychlé a snadné peněžní půjčky v rozmezí od 7 000 do 10 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. S pomocí této nabídky půjčky na konci roku můžete oslavit Vánoce a nadělit hezké dárky svým dětem, jako jsou vaši sousedé. začíná 15. listopadu až 22. prosince, tak nám pošlete zprávu na tento email: buri­anova­luci­e23@sez­nam.cz

Uživatel_5554989
15. 12. 2021 09:09

Nabízíme vám velmi speciální, rychlé a snadné peněžní půjčky v rozmezí od 7 000 do 10 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. S pomocí této nabídky půjčky na konci roku můžete oslavit Vánoce a nadělit hezké dárky svým dětem, jako jsou vaši sousedé. začíná 15. listopadu až 22. prosince, tak nám pošlete zprávu na tento email: buri­anova­luci­e23@sez­nam.cz

free_lenders55
02. 12. 2021 10:52

Velmi rychlá nabídka půjčky (2%) Máte velké finanční problémy? Potřebujete urgentní hotovostní půjčku, abyste ukončili své finanční starosti a začali dobrý život? Řešení je nyní k dispozici všem, kteří to potřebují. Souhlasím s nabídkou velmi rychlé a 24hodinové půjčky v hotovosti. Moje nabídka se pohybuje od 70 000 do 7 000 000 Kč při 2% úrokové sazbě. Odškodnění začíná od 1 do 25 let. Pro všechny vaše potřeby finanční pomoci kontaktujte: Chcete-li si půjčit, napište na: Mich­aela­.rojic­kova5­5@gma­il.com

free_lenders55
02. 12. 2021 10:52

Velmi rychlá nabídka půjčky (2%) Máte velké finanční problémy? Potřebujete urgentní hotovostní půjčku, abyste ukončili své finanční starosti a začali dobrý život? Řešení je nyní k dispozici všem, kteří to potřebují. Souhlasím s nabídkou velmi rychlé a 24hodinové půjčky v hotovosti. Moje nabídka se pohybuje od 70 000 do 7 000 000 Kč při 2% úrokové sazbě. Odškodnění začíná od 1 do 25 let. Pro všechny vaše potřeby finanční pomoci kontaktujte: Chcete-li si půjčit, napište na: Mich­aela­.rojic­kova5­5@gma­il.com

kdfin
22. 11. 2021 09:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

usti34
21. 11. 2021 13:48

Dobrý den, jmenuji se Michalkova beata a žiji v Ceské republice, jsem tak plná štestí a radosti, po tolika mesících, kdy jsem se snažila získat pujcku, jsem mluvila o Boží dobrote v mém živote internet a byla jsem podvedena , takže jsem se zoufale snažil získat pujcku od legitimního veritele online, pak jsem videl komentár od prítele s názvem SOS FINANCE a mluvil o této legitimní úverové spolecnosti, kde získal svou pujcku rychle a snadno bez stresu, takže me predstavil muži, který ovládá spolecnost s názvem sos, tak jsem požádal o cástku úveru (89 000,00 EUR) s nízkou úrokovou sazbou 4%, takže pujcka byla schválena a uložena na muj bankovní úcet, takto jsem hospodaril získat pujcku na zahájení podnikání a splacení úctu, proto doporucuji každému z vás, kdo máte zájem získat pujcku rychle a jednoduše, kontaktujte je na e-mail:­usti­.boxin­g12@gm­ail.com or whatsapp: +420607476823

usti34
19. 11. 2021 00:14

Dobrý den, jmenuji se Michalkova beata a žiji v Ceské republice, jsem tak plná štestí a radosti, po tolika mesících, kdy jsem se snažila získat pujcku, jsem mluvila o Boží dobrote v mém živote internet a byla jsem podvedena , takže jsem se zoufale snažil získat pujcku od legitimního veritele online, pak jsem videl komentár od prítele s názvem SOS FINANCE a mluvil o této legitimní úverové spolecnosti, kde získal svou pujcku rychle a snadno bez stresu, takže me predstavil muži, který ovládá spolecnost s názvem sos, tak jsem požádal o cástku úveru (89 000,00 EUR) s nízkou úrokovou sazbou 4%, takže pujcka byla schválena a uložena na muj bankovní úcet, takto jsem hospodaril získat pujcku na zahájení podnikání a splacení úctu, proto doporucuji každému z vás, kdo máte zájem získat pujcku rychle a jednoduše, kontaktujte je na e-mail:­usti­.boxin­g12@gm­ail.com or whatsapp: +420607476823

free_lenders55
18. 11. 2021 21:16

Nabízíme vám velmi speciální, rychlé a snadné peněžní půjčky v rozmezí od 7 000 do 10 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 %. S pomocí této nabídky půjčky na konci roku můžete oslavit Vánoce a nadělit hezké dárky svým dětem, jako jsou vaši sousedé. začíná 1. listopadu až . prosince, tak nám pošlete zprávu na tento email: Rolle­rova­domi­nika@­seznam­.cz
Whatsapp: +420702455380

usti34
18. 11. 2021 13:41

Seriózní nabídka pujcky Fyzické osoby CR, SR a celého sveta Nabízím pujcky od 2 000 do 20 000 000 Kc všem lidem schopným splácet s úrokovou sazbou 3 % až 2 % rocne. Podle požadovaného množství. Delám to v oboru - Financní pujcka - Pujcka na nemovitost - Investicní pujcka - Pujcka na auto - Konsolidacní dluh - Pujcka do výplaty - Osobní pujcka - Nacházíte se ve složce Kontaktujte me, pokud si potrebujete pujcit E-mail: usti­.boxin­g12@gm­ail.com

usti34
17. 11. 2021 00:01

Nabízíme nebankovní pujcky všem obcanum CR. Vysoká propustnost schválených aplikací. Mužete žádat o pujcku od 30 000 do 32 000 000 Kc. Celá pujcka bude vyrízena s výplatou financních prostredku do 24 hodin od podpisu smlouvy. Samozrejmostí je plná znalost dodacích podmínek, spolehlivé a rychlé jednání. Požádejte o pujcku nyní kontaktujte ud prostrednictvím e-mailu usti­.boxin­g12@gm­ail.com or whatsapp: +420607476823

usti34
13. 11. 2021 22:40

Pro vaše potreby nabízím pujcky od 50 000 do 60 000 000 Kc Nabídka pujcek Hledáte pujcku na oživení svých aktivit, at už na realizaci projektu, nebo potrebujete peníze z jiných duvodu nebo z ceho chcete. Jsme pripraveni zapujcit každému, kdo je schopen splnit podmínky pro vrácení penez. Sdelte mi prosím cástku vaší žádosti o pujcku a její splatnost. Prosím, kontaktujte me: usti­.boxin­g12@gm­ail.com

usti34
03. 11. 2021 15:09

Pro vaše potřeby nabízím půjčky od 50 000 do 60 000 000 Kč Nabídka pujcek Hledáte pujcku na oživení svých aktivit, at už na realizaci projektu, nebo potrebujete peníze z jiných duvodu nebo z ceho chcete. Jsme pripraveni zapujcit každému, kdo je schopen splnit podmínky pro vrácení penez. Sdelte mi prosím cástku vaší žádosti o pujcku a její splatnost. Prosím, kontaktujte me: email"­usti­.boxin­g12@gm­ail.com

free_lenders55
03. 11. 2021 14:22

Kvalitní úvěr bez čekání

Chcete rychle a spolehlivě vyřešit vaši finanční situaci, nebo máte zájem o sloučení vašich nevýhodných půjček a úvěrů do jednoho výhodnějšího úvěru. V tom případě využijte této skvělé příležitosti a získejte výhodný úvěr od 30.000 Kč až do 99.500.000 Kč. Podepisujete vždy smlouvu již ke schválenému úvěru. Velká průchodnost schválených žádostí. Vytvoření nabídky zcela zdarma a nezávazně na emailu: Rolle­rova­domi­nika@­seznam­.cz

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.