Hana Gregorová (64) má spoustu práce. Herečka totiž šéfuje divadlu, režíruje i hraje. Je to pro ni opravdu velká zátěž. Volné chvíle však tráví ve společnosti svého mladého přítele Ondřeje Koptíka. Teď ho ale na nějaký čas opustí.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ahoj Potřebujete financování pro váš domov, pro vaši firmu, pro nákup automobilů, nákup motocyklů, pro vytváření vlastního podniku, pro vaše osobní potřeby? od 2000 do 5 500 000kc. Kontakt: Email: burianovalucie23@seznam.cz
ahoj Potřebujete financování pro váš domov, pro vaši firmu, pro nákup automobilů, nákup motocyklů, pro vytváření vlastního podniku, pro vaše osobní potřeby? od 2000 do 5 500 000kc. Kontakt: Email: burianovalucie23@seznam.cz
Nejlepší nabídky půjček v ČR
Dobrý den, jsem soukromý finančník, který nabízí pomoc s krátkodobými a dlouhodobými půjčkami peněz mezi jednotlivci v rozmezí od 5 000 do 150 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 % ročně. Na stavbu spolehlivého projektu s nižší úrokovou sazbou doporučujeme vzít si půjčku od certifikované osoby.
e-mailem: Rollerovadominika@seznam.cz
Dobrý den, jsem soukromý finančník, který nabízí pomoc s krátkodobými a dlouhodobými půjčkami peněz mezi jednotlivci v rozmezí od 5 000 do 150 000 000 Kč s úrokovou sazbou 2 % ročně. Na stavbu spolehlivého projektu s nižší úrokovou sazbou doporučujeme vzít si půjčku od certifikované osoby.
Nyní nabízíme výhodnou finanční půjčku bez zbytečných starostí od 2 000 € do 5 000 000 € pro každého, jednoduše a rychle s úrokovou sazbou 3%.
Rychlý a efektivní schvalovací proces s vysokou propustností schválených žádostí.
Pro získání úvěru je nutné splnit interní podmínky pro schválení úvěru.
Vyřízení celého úvěru do 24 hodin od podpisu smlouvy.
Doporučujeme naši půjčku s plným pojištěním a zajištěním.
Podrobnější informace získáte na e-mailové adrese:
Kontakt:
E-mail: frolex.okfinance110@gmail.com Nebo WhatsApp: +48732085999. Neváhejte
Okamžité online půjčky do 24 hodin
Půjčka je poskytována od 50 000 do 20 000 000 Kč. Splatnost půjčky lze zvolit od několika měsíců do 30 let. Zajištění úvěru je vhodné na nemovitosti, byt a družstvo, pozemky. Poskytnuté prostředky lze použít na všechno, na zahájení podnikání, rozšíření podnikání, překlenovací období, oddlužení, exekuci. Všechno můžete dělat z domova. Neplatíte žádné poplatky předem. Na svém účtu máte peníze do 24 hodin: Rollerovadominika@seznam.cz
Okamžité online půjčky do 24 hodin
Půjčka je poskytována od 50 000 do 20 000 000 Kč. Splatnost půjčky lze zvolit od několika měsíců do 30 let. Zajištění úvěru je vhodné na nemovitosti, byt a družstvo, pozemky. Poskytnuté prostředky lze použít na všechno, na zahájení podnikání, rozšíření podnikání, překlenovací období, oddlužení, exekuci. Všechno můžete dělat z domova. Neplatíte žádné poplatky předem. Na svém účtu máte peníze do 24 hodin: Rollerovadominika@seznam.cz
Poctivá soukromá online půjčka do 24 hodin
Hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete mít peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin. Úroková sazba je jednotná 2 % po celou dobu splácení. V každém případě vám mohu půjčit, kolik chcete, s mým příjmem. Jsem připraven uspokojit své zákazníky do jednoho dne po obdržení vaší poptávky.
Napište mi: perdunicole574@gmail.com
Dobrý den, dámy a pánové; Potřebujete rychlou půjčku do 24 až 48 hodin? Pokud je vaše odpověď ano, poradím vám, abyste požádali o půjčku u Novelty Finance.
Jmenuji se Davina Claire, jsem finanční ředitelka a také finanční poradkyně. Všiml jsem si, že pro mnoho lidí je tak obtížné získat půjčku od bank nebo jiných finančních institucí kvůli vysokým úrokovým sazbám, nedostatečnému zajištění, poměru dluhu k příjmu, nízkému kreditnímu skóre nebo z jakýchkoli jiných důvodů. Jsem zde, abych doporučil každému, kdo hledá půjčku, aby kontaktoval Novelty Finance pro půjčku s velmi nízkou úrokovou sazbou 3%. Jsou spolehlivou a důvěryhodnou úvěrovou společností a můžete s nimi spolupracovat. Můžete je kontaktovat prostřednictvím e-mailu: | noveltyfinances@gmail.com | NEBO pošlete zprávu na WhatsApp přes +447915601531 pro více informací.
NOVELTY FINANCE poskytuje řešení financování. Nabízejí všechny druhy úvěrových služeb (Osobní půjčka, Podnikatelská půjčka a mnoho dalších). Nabízejí flexibilní a více možností půjček, včetně zajištěných a nezajištěných půjček, dlouhodobých a krátkodobých půjček, které jsou přizpůsobeny vašim finančním potřebám.
Co získáte, když požádáte o Novelty Finance:
• Okamžitý přístup k vašim prostředkům po schválení.
• Konkurenční úrokové sazby (3 % ročně)
• Flexibilní podmínky splácení
• Schopnost rychleji splatit půjčku
• Snadné schválení, pokud požadujete další finanční prostředky
• Nebudete spěchat se splácením půjčky, budete mít čas na zahájení splácení půjčky.
• Žádné skryté poplatky
Jak se přihlásit:
Žádost o půjčku je rychlá a snadná!
Pokud máte zájem požádat o půjčku u Novelty Finance a požadujete více informací o nabídce půjčky, ZAŠLETE E-MAIL na (noveltyfinances@gmail.com) NEBO pošlete zprávu na WhatsApp přes +447915601531 pro více informací a ústní instruktáž. Platí smluvní podmínky.
Rychlé podnikatelské půjčky od 30 000 Kč do 90 000 000 Kč. Žádosti vyřizujeme do druhého pracovního dne, nepožadujeme žádné poplatky předem při podpisu smlouvy. OSVČ, sro nebo as může zapůjčit. U nižších částek není nutné dokládat daňové přiznání. Nově nabízíme možnost předčasného splacení s úsporou úroků. Kontakt: Rollerovadominika@seznam.cz
Rychlé podnikatelské půjčky od 30 000 Kč do 90 000 000 Kč. Žádosti vyřizujeme do druhého pracovního dne, nepožadujeme žádné poplatky předem při podpisu smlouvy. OSVČ, sro nebo as může zapůjčit. U nižších částek není nutné dokládat daňové přiznání. Nově nabízíme možnost předčasného splacení s úsporou úroků. Kontakt: Rollerovadominika@seznam.cz
Čestný a spolehlivý úvěr do 48 hodin Dobrý den, paní / pane, nabízím vám velmi rychlou a bezproblémovou nabídku půjčky. Moje nabídka začíná mezi 50 000 a 50 000 000 Kč a moje úroková sazba je 3%. Splácení půjčky začíná mezi 3 a 300 měsíci. Připomínám vám, že můj bankovní manažer potřebuje před převodem prostředků na váš účet podepsaný smluvní dokument. Pro všechny vaše naléhavé potřeby půjčky mě prosím kontaktujte: Rollerovadominika@seznam.cz
Dobrý den, potřebujete půjčku? Nabízím půjčky, ať už jste podnikatel, který chce začít podnikat, nebo někdo, kdo hledá osobní půjčku. Je to pro vás důležitá příležitost, jak získat půjčku, kterou potřebujete. Nabízím půjčky na jakýkoliv účel. Ať už hledáte splatit stávající půjčky, konsolidovat půjčky, koupit dům nebo investovat do auta, tato půjčka vám může pomoci to uskutečnit, kontaktujte mě prostřednictvím e-mailu: Marketapechackova90@gmail.com
RYCHLÁ A SNADNÁ PŮJČKA
Poctivá a spolehlivá půjčka do 24 hodin Vážná nebankovní půjčka od 40 000 do 45 000 000 Kč, kde není potřeba ručit nemovitostí. Podmínkou je pravidelný měsíční příjem a státní občanství ČR. Osobní přístup ke každé aplikaci. Zaručuji rychlé a seriózní jednání. Celá půjčka i se splacením finančních prostředků do 24 hodin. Půjčku můžete využít i na konsolidaci závazků. Vysoká propustnost schválených aplikací. Prosím kontaktujte mě:
E-mail: naglmartin11@gmail.com
Půjčíme vám na podnikání, konsolidaci, exekuce, oddlužení… Žádat můžete od 50.000 do 90.000.000 Kč. Splatnost půjčky je až 40 let. Půjčku je možné předčasně splatit. Zajištění půjčky je vhodnou nemovitosti, bytem i družstevním, pozemky. Podání žádosti je jednoduché a zabere vám pár minut. Vše vyřídíte z pohodlí domova. Peníze můžete čerpat do 48 hodin od dodání podkladů. Neplatí se žádné poplatky předem. Působíme po celé ČR . kontakt: johnmicheal6533@gmail.com