Před dvěma týdny se ukázalo, že Míša Ochotská se odstěhovala od manžela k rodičům. Krize jejich manželství zatím trvá. Zatím je ve hvězdách, zda spolu aspoň kvůli synovi oslaví Vánoce. Její aktuální reakce na Instagramu ovšem nasvědčuje úplně něčemu jinému. Zveřejnila tam totiž příspěvek, který mluví za vše...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
já toho Rosola nechápu. finannčně zajištěnej a on si jí vezme, nechápu. proč jí jenom nepígloval, když se mu líbí a pak jí kopne dorotu do péérdele a bere jinou zlatokopku. a na dítě měl času dost. teď ho ta mrcha slíkne do naha a bude cálovat jak mourovatej a bude moc rád, když na to do budoucna vydělá.
stale a dokole potvrzujete....... „Česko je nejkrásnější zemí na světě. Jen je škoda, že zde žijí Češi.“ .....Vlasta Burian Datum narození: 9. duben 1891 Datum úmrtí: 31. leden 1962
Taková to byla velká láska.Míšo,co se ti na něm nelíbí,že jsi mu utekla?Že nevydělává tolik co dříve?Není s tebou tolik co dříve?To není důvod.Ba naopak bys mu měla být oporou,máš s ním klučinu,zdravého a ten chce tátu a bude ho chtít.Uvědom si to.Bude tě to jednou mrzet,když se nevrátíš.Věř mi.
Co je to za nadpis?nechápu.Na instagram nechodím, ani na fcb.Ochotská, co vím dostala prsten , jako mám já a psala jsem, jak je nepraktický.Jestlipak v něm peče to cukroví?
Co kdyby se vykašlala na pečení, cukroví koupila a místo toho všeho zvládla údajně hyperaktivního kojence, či batole ( nevím jak je to starý) a šupem jela dělat domů rodinu!?