Před zimou myslete na střechu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Před zimou myslete na střechu!

Zimou nejvíc trpí střecha. Sníh, voda i led ji dokážou pořádně poničit. Dokládají to i údaje České asociace pojišťoven, podle kterých se po loňské zimě nejčastější pojišťovací události týkaly pádů rampouchů a škod způsobených tíhou nebo sesuvy sněhu. Aha! vám poradí, co je třeba ještě před příchodem sněhu na střeše zkontrolovat.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

koliaska
30. 06. 2023 16:55

My jsme před loňskou zimou dělali generálku střechy. Dokonce jsme nechávali dělat i nová střešní okna. Jediné, co u nich nemáme hotové je stínění. Původně jsem chtěla nějaké žaluzie, ale teď to vidím spíš na plissé rolety na střešní okna - https://www.zebra-shop.cz/stresni-plisse-zebra/ Měla jsem to nedávno možnost vidět v akci a funguje to skvěle.

František Klapal
14. 11. 2022 12:41

Já jsem naštěstí všechny zásadní opravy střechy před zimou stihl. Bylo to už potřeba. Do budoucna bych ale rád naši střechu kompletně zrekonstruoval a nejspíš na ni použil i jiný materiál. Co mě teď nedávno dost zaujalo je zelená střecha, viz například - https://www.plocha-stre­cha.cz­/sluz­by/i­zola­ce-ploche-strechy/zelene-strechy Nemáte s tím někdo náhodou zkušenost? Díval jsem se, že to nabízí plno benefitů.

Lubica258
25. 01. 2021 17:11

My máme střechu od léta, tak ji manžel před zimou nijak nekontroloval a těžko říct, jestli si na to příští rok vzpomene . Na střeše máme plechovou střechu, kterou manžel objednal z http­s://ww­w.bl­acho­trapez­.cz/ a byla hotová raz dva . Plechová tašková střešní krytina je fajn a hlavně na pohled ani není od klasických betonových tašek rozpoznatelná .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.