Anděl s ďáblem v těle! To je Daniela Šinkorová (43). Přesvědčil se o tom nejen její manžel, ale také bývalý prezident Václav Klaus (75). Moderátorka Top Staru dělá všechno naplno. Na sto procent miluje, žárlí i pracuje. A právě absolutní zapálení pro věc jí pomohlo i v začátcích herecké kariéry, kdy řešila existenční problémy. Neměla peníze, bydlení, ani co jíst. A zvládla i výhrůžky s nožem v ruce od prodejce drog.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Je mi úplně jedno, jestli má tahle ženská doma Itálii nebo Bulharsko . Nemusím ji, když jsem ji nedávno viděla v TV, tak jsem přepnula, na muzikál, ve kterém hraje jít nehodlám, to zvolím raději alternaci její role. Rozhovory s ní jsou spíše o tom, aby se připomenula nebo aby připomenula trapas a před zraky Václava Klause . Její manžel nemá rád Slováky a kdo má rád jejího manžela ?
defakto
Slovák byl pouze můj bratr nevlastní, těžce prožraný, tupý a nemilovaný.Jeho tichá a masivní migrace do Čech je podobná té ukrajinské.Potichoučku a furt ..
Arab je díky Merklové nápadný a pod kontrolou.Česko díky Zemanovi nepodcenilo , kam došel s levnými pracovními silami Západ!
Rozhovor mi neposkytl informaci, na jaké škole vystudovala Šinkorová ten dramatický obor.
Slováci se chtěli odtrhnout, pálili vlajky, zvolili si Měčiara,. Tisa , volili si Eura a nyní do Prahy ( zejména ) nalezli zadníma vrátkama.Jsou všude, v obhodech, lékárnách, nemocnicích, advokátních kancelářích , yysokých školách i na stavbách.V MHD slyšíš jen slovenštinu
Doma mají neskutečnou bídu, kterou popírají a otírají se o nás! Na Čechy jsou drzí a ti frackové, co tady studují nás stojí miliardu ročně, protože reciproční dohoda o studiu mezi Českem a Slovenskem funguje jen napůl! Slováci vzali Česko útokem, ale Češi na Slovač studovat nejdou ani omylem. Školy tam jsou na ubohý úrovni a zdravotnictví na odpis.
Půl Slovače je cikánský gheto.
Nemá, vážně nemá cenu, aby mi tady nějaký Slovák vykládal opak.Mám o Slovensku přehled, vážně ho mám !
-bello-
22. 10. 2016 14:11 za to blběna bolševická,je ta ikona pravdy,žádnýho bráchu nemá,natož nevlastního,je to jen její její neskutečný svět,to vše si dokáže vymyslet a tak vymýšlí že je mekanik,nebo ivodler a jiné,je to ale v reálu obyčejná blběna..
Slováci ,Ukrajinci,rusáci,vetnamci,čínany,to je jedna pakáž
proč se sem do čech všichni stahují vždyt maj EURA
o tom jim přece šlo a ted se sero----u do PRAHY
kdo je na tyhle uprchlíky zvědav
arnostarno...@...
souhlas s ukáčkama, to jsou pronárod prolezlý tuberou a AIDS a líná verbež k tomu, souhlas se Slováky, to je pologramotná polodivná národnost, kterou nikdo nechtěl.Skončila Čechům na krku na věčné časy.To, co je v Česku dnes nalezlé jsou nic , než vyčůraný Tisovy děti a jejich vnuci.
jussuf preto že si starý ko-kot ktorý nemá na maso.keby si mal,to by bola sviečkovka ako hrom.no bez masa to není to pravé orechové čo?jeb na to ked ti dobre hovorím ty somár