Hit mezi půjčkami Lidé půjčují lidem! Jak to funguje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 25. července 2025

Svátek slaví Jakub, zítra Anna

Hit mezi půjčkami Lidé půjčují lidem! Jak to funguje?

Potřebujete si půjčit, ale banka se k vám otočila zády? Nebo máte naopak nějaké volné peníze, které byste rádi výhodně investovali? Zkuste využít tzv. P2P půjčky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Uživatel_5347947
27. 05. 2020 11:13

Potřebujete úvěr na konsolidaci dluhu na 3%? Nebo Osobní půjčky * Obchodní úvěry atd. Zainteresované strany by nás měly kontaktovat pro více informací prostřednictvím e-mailu: demel­kral­pujcky­.cz@gm­ail.co­m.
Nabízíme finanční poradenství klientovi, společnostem, které hledají financování dluhu / půjčky a hledají pracovní kapitál k zahájení nového podnikání nebo k rozšíření stávajícího podnikání. Zainteresované strany by nás měly kontaktovat pro více informací prostřednictvím e-mailu: demel­kral­pujcky­.cz@gm­ail.com

Uživatel_5347947
27. 05. 2020 11:13

Potřebujete úvěr na konsolidaci dluhu na 3%? Nebo Osobní půjčky * Obchodní úvěry atd. Zainteresované strany by nás měly kontaktovat pro více informací prostřednictvím e-mailu: demel­kral­pujcky­.cz@gm­ail.co­m.
Nabízíme finanční poradenství klientovi, společnostem, které hledají financování dluhu / půjčky a hledají pracovní kapitál k zahájení nového podnikání nebo k rozšíření stávajícího podnikání. Zainteresované strany by nás měly kontaktovat pro více informací prostřednictvím e-mailu: demel­kral­pujcky­.cz@gm­ail.com

Lucie Paleckova
26. 05. 2020 22:18

Ahoj,

Potřebujete pohotovostní půjčku? Musíte splácet dluhy? Potřebujete další kapitál pro zlepšení svého podnikání?
Půjčuji peníze lidem, kteří potřebují finanční podporu.

Chtěl bych použít toto médium k informování příjemce, že jsem připraven vám nabídnout kredit.

Nabízím;

Osobní půjčky

Úvěry na konsolidaci dluhů

Rizikový kapitál

Komerční půjčky

Firemní půjčky

Půjčky na školení

Hypotéky z jakéhokoli důvodu!

Pokud máte zájem, neváhejte mě kontaktovat s následujícími informacemi.

E-mail: Luci­epalec­kova8­0@gma­il.com

Děkuji mnohokrát.

Lucie Paleckova
25. 05. 2020 22:47

Ahoj,

Som čestný súkromný veriteľ poskytujúci rýchle pôžičky do 24 hodín. Myslíte si?
Potrebujete pôžičku? Tu v Českej republike ponúkam ľahké osobné pôžičky,
obchodné / obchodné
pôžička, študentská pôžička, pôžička na auto, leasing / financovanie vybavenia, preklenovací úver,
dlh
konsolidácia, zrušenie / správa dlhu, pôžička na bývanie a
Vianočné pôžičky, dlhopisy atď. Dĺžka mojej pôžičky je zvyčajne minimálna
1 rok a
maximálne 30 rokov pre všetky kategórie fyzických a právnických osôb,
podniky, malé a stredné a veľké podniky atď.
flexibilné, spoľahlivé a pohodlné financovanie priamych pôžičiek s nízkou úrovňou
úroková sadzba 2% pa. Uplatňujú sa však podmienky.

Ak máte záujem o vyššie uvedené ponuky, dovoľte mi, aby som vám pomohol s mojimi osvedčenými
vierohodná skúsenosť už dnes! Kontaktujte ma prostredníctvom e-mailu: Luci­epalec­kova8­0@gma­il.com

S Pozdravom.

Lucie Paleckova
15. 05. 2020 08:42

Ahoj,

Potřebujete pohotovostní půjčku? Musíte splácet dluhy? Potřebujete další kapitál pro zlepšení svého podnikání?

Chtěl bych použít toto médium k informování příjemce, že jsem připraven vám nabídnout kredit.

Nabízím;

Osobní půjčky

Rizikový kapitál

Komerční půjčky

Firemní půjčky

Půjčky na školení

Děkuji mnohokrát.

Lucie Paleckova
13. 05. 2020 19:27

Ahoj,

Nabízím;

Osobní půjčky

Rizikový kapitál

Komerční půjčky

Firemní půjčky

Půjčky na školení

Děkuji mnohokrát.

Lucie Paleckova
13. 05. 2020 19:26

Ahoj,

Nabízím;

Osobní půjčky

Rizikový kapitál

Komerční půjčky

Firemní půjčky

Půjčky na školení

Děkuji mnohokrát.

sopuch
11. 05. 2020 13:47

Jste v obtížné finanční situaci? (sopuc­hmicha­l2@gma­il.co­m) Potřebujete naléhavé peníze na realizaci svých projektů? Kolik jich potřebujete? Chcete ji dostat do 24 hodin? Řešení je nyní k dispozici, nabízí se bezpečná a upřímná nabídka půjčky, která trvá pouze 24 hodin a nejsou zahrnuty žádné obtížné podmínky. (sopuc­hmicha­l2@gma­il.co­m) Nabídka úvěru začíná od 30 000 Kč do 30 000 000 Kč při úrokové sazbě 2%. Splacení úvěru začíná (1 - 25 let) - (12 - 300 měsíců). Pro vaši potřebu bezpečné nouzové půjčky bez problémů kontaktujte, prosím, rychle: whatsapp +420720656643

sopuch
11. 05. 2020 13:47

Jste v obtížné finanční situaci? (sopuc­hmicha­l2@gma­il.co­m) Potřebujete naléhavé peníze na realizaci svých projektů? Kolik jich potřebujete? Chcete ji dostat do 24 hodin? Řešení je nyní k dispozici, nabízí se bezpečná a upřímná nabídka půjčky, která trvá pouze 24 hodin a nejsou zahrnuty žádné obtížné podmínky. (sopuc­hmicha­l2@gma­il.co­m) Nabídka úvěru začíná od 30 000 Kč do 30 000 000 Kč při úrokové sazbě 2%. Splacení úvěru začíná (1 - 25 let) - (12 - 300 měsíců). Pro vaši potřebu bezpečné nouzové půjčky bez problémů kontaktujte, prosím, rychle: whatsapp +420720656643

Tereza01
09. 05. 2020 11:47

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

peterhashm...@...
09. 05. 2020 03:06

Potřebujete hotovost nebo máte zájem o konsolidaci svých současných závazků a nevíte, kam se obrátit. Tuto spolehlivou nabídku můžete využít od 50 000 do 50 000 000 Kč. Jasná a srozumitelná smlouva, jasné podmínky poskytování a zdarma. Tuto půjčku může získat téměř každý žadatel v České republice. Pro více informací napište na email: peter­hashmi­19@gma­il.com

Tereza01
08. 05. 2020 15:31

Uivatel_5420389
06. 05. 2020 17:30

Nabízím Vám jediný finanční úvěr od přímého investora 10 000 až 50 000 000 Kč. Tato nabídka platí pro celou Českou republiku a pro všechny občany. Splatnost tohoto úvěru může být stanovena na 460 měsíců s možností předčasného splacení za jakoukoli cenu a bez zvýšení. Vezměte si půjčku a zaplatíte své prostředky do 24 hodin. Chcete-li půjčit, napište na adresu: free­loan­servi­ce069@­gmail­.com

Petra Helclová
06. 05. 2020 13:35

angelikawo...@...
01. 05. 2020 17:31

Dobrý den, jsem Angelika Wójcik, legitimní a důvěryhodný věřitel.
Nabízím půjčku za jasných a srozumitelných podmínek
úroková sazba 3%. Poskytuji obchodní, osobní a studentské půjčky,
půjčky na auta a účty. Pokud potřebujete půjčku,
kontaktujte mě nyní: ange­lika­wojcik­0852@g­mail­.com

michalhale...@...
29. 04. 2020 04:16

Vážná a rychlá soukromá půjčka Hledáte úvěr na oživení svých aktivit, ať už na realizaci projektu, nebo potřebujete peníze z jiných důvodů nebo cokoli chcete. Jsme ochotni půjčit každému, kdo je schopen splnit podmínky splacení. Sdělte mi prosím částku vaší žádosti o půjčku a její splatnost. Kontaktujte prosím e-mail: mich­alha­le06@g­mail­.com

michalhale...@...
29. 04. 2020 04:15

Vážná a rychlá soukromá půjčka Hledáte úvěr na oživení svých aktivit, ať už na realizaci projektu, nebo potřebujete peníze z jiných důvodů nebo cokoli chcete. Jsme ochotni půjčit každému, kdo je schopen splnit podmínky splacení. Sdělte mi prosím částku vaší žádosti o půjčku a její splatnost. Kontaktujte prosím e-mail: mich­alha­le06@g­mail­.com

Lenka Bolkova
25. 04. 2020 17:45

Potřebujete naléhavě potřebovat půjčku? Už se neboj, úsměv na tváři. Poskytujeme vám variabilní nabídku půjček od 50 000 do 35 000 000 Kč s úrokovou sazbou 3%. Úvěr však můžete splatit od 1 do 30 let, v závislosti na vhodnějším shcedule, pro více informací o nabídce půjčky kontaktujte pouze:

E-mail: leni­.bol­kova0­1@gma­il.com
WhatsApp: +420608987486

Děkuji za vaši upřímnost.
Pozdravy.

Lenka Bolkova
25. 04. 2020 17:39

Odmítla vám banka poskytnout služby? Nebo hledáte lepší a spolehlivější servisní podmínky, které banka nenabízí? Věřte nám a získejte rychlý, spolehlivý a zaručený servis do 24 hodin bez protokolů. Pro více informací prosím kontaktujte: E-mail: leni­.bol­kova0­1@gma­il.com nebo WhatsApp: +420608987486.

Lenka Bolkova
25. 04. 2020 10:34

Půjčky do 24 hodin pro celou zemi.
Soukromá úvěrová společnost je otevřena 24 hodin, 7 dní v týdnu. Půjčky poskytujeme online až do výše 1 milionu EUR až 300 měsíců rychle a bez zbytečných formalit, nebo dokonce bez opuštění vašeho domova. Splátky od 350 EUR, vše, co potřebujete, je výpis z účtu nebo výpis, zcela online - zákazník obdrží peníze i do 1 hodiny!
leni­.bol­kova0­1@gma­il.com nebo WhatsApp: +420608987486

Půjčky do 24 hodin pro celou Českou republiku

Máme pro vás nejnovější nabídky půjček 24/7. Pokud uvažujete o získání první nebo nové půjčky online, ale nevíte, kterou zvolit, je dobré použít osvědčený zdroj. Zkontrolujte půjčky, které nabízíme, prostřednictvím e-mailové adresy: leni­.bol­kova0­1@gma­il.com nebo WhatsApp: +420 608 987 486, 7 dní v týdnu a přihlaste se.

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.