K nechutnému masakru v Paříži se přihlásili bojovníci Islámského státu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

K nechutnému masakru v Paříži se přihlásili bojovníci Islámského státu!

Všech osm šílenců mluvilo podle policejních vyšetřovatelů velmi dobře francouzsky a chovali se jako vycvičení profesionálové. V klubu Bataclan útočili zhruba dvacetiletí teroristé. Podle jedné francouzské rozhlasové stanice byli identifikováni dva útočníci. Jeden z nich byl Francouz, jenž má pocházet z Courcouronnes, předměstí Paříže. Bezpečnostní složky jej znaly coby agresivního radikála. U mrtvého teroristy, jenž se odpálil u pařížského stadionu, byl nalezen syrský pas, který patřil uprchlíkovi registrovanému v Řecku. Mezi mrtvými teroristy měla být i dívka a Egypťan...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

-bello-
15. 11. 2015 13:10

Nesympatizuji s Francií a Francouzi a nikdy nebudu . Desetiletí mají problém se svými Araby a desetiletí vědí o tom, že jim hoří barák jménem Francie pod nohama ! Desetiletí jsou členy EU a desetiletí mohli věc řešit. Nic konkrétního a dovedeného do konce ohledně svých imigrantů Francouzi neudělali.To po Francouzi chtít ( kdo s nimi pracuje ví své !) nikdo nemůže.Na druhou stranu brali ale rádi na ně tučné dotace a vyřvávali si ústupky. Současní , ale i ti o generaci mladší Francouzi si spoluvytvářeli svůj dějepis, tak jako my zde ! Francouz miluje stávky.Stávkuje rád a ochotně, ale jen za vyšší dotace , za nižší věk odchodu do důchodu , vyšší platy a kvůli nezaměstnanosti (paradoxně nabírajíc další levné prac. síly)
A když jim to přerostlo přes hlavu, nejednou , říkám nejednou ! arogantně přehodili svůj malér na Evropu! A proč to přerostlo? Management francouzských vlád je veden cikánskou mentalitou Francouzů stylu " zejtra je taky den ..." Francouzů ubývá a Francie je dávno země arabská, nalijme si čistého vína.
A na fotce vystrčit dítě s kytkou u svíček je zrovna takové vydírání k empatii jako fotka utopeného dítěte Syřana .

ivoadler
15. 11. 2015 13:04

Tak co, blbečkové, proti komu budete bojovat? Proti Asádovi nebo proti Islámskému státu?

fouk.si
15. 11. 2015 11:01

Chutné, nebo nechutné, je to zvěrstvo a ti sluníčkáři by se měli konečně chytit za rypáky a okamžitě vyhostit všechny uprchlíky a neprodyšně uzavřít hranice.

-bello-
15. 11. 2015 13:14

fouk.si
sluníčkáři vyvěsí bilboardy stylu " je sui France " a jménem národa napíšou "nóty " a navezou nás do maléru!

hejhej
15. 11. 2015 10:00

Vrazi se dostali do Evropy díky hloupé Merkelové a hloupému Hollandovi. Bohužel, zemřeli díky těmto vlastizrádcům nevinní lidé.
Islám = muslimové mají ve své ideologii, kterou nazývají vírou vraždy, násilí, ponižování. To nejsou lidé, ale fanatické zrůdy.

milrena
15. 11. 2015 08:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.