Břeclav-Poštorná: Stanový tábor pro 300 migrantů vyrostl za 24 hodin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Břeclav-Poštorná: Stanový tábor pro 300 migrantů vyrostl za 24 hodin!

Tak tohle byl fakt fofr. Úřady v Česku vzaly, zdá se, uprchlickou krizi opravdu na vědomí a od řečí přešly k činům. Vlna až 5000 běženců z Makedonie se »zadrhla« na nádraží v Budapešti, kam se přesune, je otázkou. Češi se pro jistotu připravují...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

verprag
03. 09. 2015 13:58

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hejhej
04. 09. 2015 16:59

verprag:
Muslimové neuznávají ženy, jenom je ponižují, chrání si útěkem pouze svůj kejhák a rodinu kašlou.

malejavelkej
03. 09. 2015 12:31

Ano, diskuze se ruší. Za to fotka utopeného dítěte bude trčet na webu celý den? je mi ho líto, ale má rodiče, kteří za něj rozhodli. Co tak postarat se o naše nemocné děti - http­s://ww­w.fa­cebo­ok.co­m/mo­nika­.sbi­rani­.vicek
My budeme sbírat víčka, aby se do emigrantů mohly nacpat peníze? A co naši důchodci, těm přidali 30 Kč jako velké vítězství. Už aby byly volby!

franta15
03. 09. 2015 10:24

Jestli je u nás situace nyní taková, že vláda zvolená v posledních volbách jde proti většině našich občanů, tak je aktuální otázka jak by na to obyčejní lidé měli zareagovat? Do řádných voleb je ještě daleko a výsledek toho co se stane po tomto největším stěhováním lidí za poslední roky je známý už několik století. Evropa a katolíci padnou a čeká nás to samé, co vidíme na záběrech z oblastí kde vládne IS.
Běženci, kteří jsou vidět na nádraží v Budapešti, to nejsou lidé postižení válkami, to jsou až na výjimky bohatí lidé, kteří se rozhodli zariskovat a přiživit se v západní Evropě na úkor nás
všech. Nechápu jak člověk, který nelegálně překročí hranici cizího státu má nárok na všechny výhody řádných občanů státu. Německo možná ty peníze má, ale co státy jako jsme my, kde se nejsme schopni postarat ani o vlastní lidi, kteří tady celý život pracovali za mizerné platy a teď neví co s pár korunami svých důchodů mají dělat? Ještě pořád žijí lidé, kteří pracovali za řádově 10 % stávajících platů a z toho mají vypočtený důchod, ze kterého nezaplatí ani bydlení. Neměli bychom se přidat s těm běžencům a jít taky do Německa a pobírat tam jejich podpory, které budou vyšší než to dostaneme doma když budeme pracovat? Nad absurditami co se teď dějí zůstává obyčejnému člověku rozum stát!
Zrušme Šengen nebo zrušme úplně všechny hranice, ať si všichni chodí kam se jim zachce! Hrát si na nějaké hranice v samém středu Evropy je už jenom pro srandu králíkům!!!

franta15
03. 09. 2015 10:09

Už víte, že Blesk zrušil některé diskuse? Nejde nic napsat, nevím jestli to platí pro všechny nebo jenom některé. K dispozici je pouze telefon. Komu a čemu za to vděčíme? Hašek má pravdu, EU vůbec nezvládá situaci. Každý stát si dělá s utečenci jak uzná za vhodné. Maďaři vybudovali drahý plot, ale už ho mohou shodit, protože situaci vzdali a ti, kteří budou chtít odjet do Německa, tak ty nebudou zdržovat a pustí je tam. Šengenský prostor? Už neexistuje, ale ví o tom jenom Slováci, protože naše ČT nám to zatím úspěšně tají. Dívejte se na slovenskou televizi a uvidíte něco úplně jiného než na ČT. Ta zavedla cenzuru a my se nic nedozvíme. Nevím jakou funkci má v EU Merkelová /asi žádnou/,
ale fest prosazuje, ať přijde celý svět -800 tisíc běženců k nim, že Němci se o ně postarají.Přitom EU má svoje politiky,ale ti raději nic neříkají.Ani náš parlament anebo premiér nám oficiálně neřekli, že měníme názor a nikoho u nás nebudeme držet. Ale peníze už jsou vyhozené, teď naposledy v tímto stanovým zařízením. O osudu Evropy neuvěřitelně rozhoduje Merkelová, která za pár roků odejde do politického důchodu a Evropě tady zůstanou problémy s muslimizací. Merkelová a Cameron jdou každý jiným směrem a naše vláda pro jistotu vyčkává a nedělá vůbec nic. Jenom vyhazuje peníze a tím co dělá nám dělá ostudu ve světě. Jakýpak Šengenský prostor? Je třeba ho buď chránit nebo zrušit, protože jsme uprostřed Evropy a prochází se nám tady celý svět a žádný z 26 států Šengenu na to nijak nereaguje. A co my občané,kteří na to na všechno doplatíme. Všelijaké podpory budeme vyplácet kde komu, jenom ne našim lidem, p. Sobotko!Co je toto za Kocourkov?

hejhej
03. 09. 2015 10:29

franta15: Blesk nemá diskuzi k uprchlíkům. Jejich redakce "ctí svobodné vyjadřování, neuznávají cenzuru"
Tím, že nedají dikuzi stejně nic nezískají. Čtenáři nejsou blbí a vědí, že od našich medii jde jen o mediální masáž, abychom pochopili uprchlíky. Jenže většina nechápe politiky . Pevně věřím, že tato garnitura, která cpe peníze do záchytných táborů, dokonce jim nabízí jídla na výběr , to má spočítané.

anka
03. 09. 2015 17:35

Blesk nemá diskuzi k uprchlíkům. Jejich redakce "ctí svobodné vyjadřování, neuznávají cenzuru" ????? - diskuze je od slova diskutovat - a ne sirit nenavist, urazet, nadavat, lhat ci posilat lidi do plynu......az se naucite slusne diskutovat, nechaji vam diskuze otevrene u vseho....

hejhej
03. 09. 2015 21:58

anka: Neuznávám urážky, ale chování uprchlíků v cizí zemi, ničení zařízení, vymýšlení si, co k jídlu, to je k diskuzi.
Chápu, že jim je civilizace cizí, ale nikdo nemusí jejich středověké zvyky omlouvat. Přicestují nepozvaní, bez dokladů a chovají se jak divoká zvěř.
Diskuze na toto téma je zablokována především proto, že lidé chtěji od vlády vědět pravdu a ta jenom mlží a žvaní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.