Dokonáno jest! Letošní personální čistka v týmu Karla Gotta (76) skončila teď v létě tím, že si zpěvák založil vlastní agenturu. Jmenuje se Karel Gott Agency. Zatímco Slavík je jejím majitelem, jednatelkou jmenoval svoji ženu Ivanu (39). Ta tak má po odchodu z VIP zpráv a divadla novou práci.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
její pracovní kariéra ve 40 letech = 0. Její Bc. je trapný koupený titl. z UJAK.
" božský slavík " je připo.sratý že Ivanka ví co je date manager a že na fcb je zaregistrovaná .English sice pozapomněla ( holt není Douglas, není konverzace ), německy neumí ,ale pro to aby doživotně žila z jedný mrtvoly to bohatě stačí.
Ivana má jedno veliké štěstí, ulovila Gotta v pozdním věku, kdy je muž ve většině případů emočně citlivý a mladší partnerce snese i nemožné, kdyby ho potkala v jeho středním věku, byla by tak akorát dobrá do postele a čus..Můj typ to není, nelíbí se mi vysoké žirafy, co mohou z fleku vykrádat letadla a působí nad menším partnerem, jako dominy, což je jejich případ, skoro si člověk řekne, že ho i "mlátí" Je to trapné a úsměvné, jak si ho obmotala dědu. Blíží se k 80 a já jsem zvědavá co ta s ním jednou bude dělat, to bude ještě srandy kopec
Neskutecne vymastena nana a hamizna zlatokopka Machackova-Gottova - po dlouhem lovu v kalnych vodach,
odchytla zlatou rybku Kaju a bude ji dusit a dusit az do konce, pokud ji neoskube i z te jeji posledni supiny ...
To jsou ty smutne konce...
Mistr zrejme zapomnel,kolik mu je.Jinak by nevykrikoval, ze bude jeste mnoho let zpivat.Ivana ho bude cpat do USA,ale tam ho nikdo nechce.Nemecky mluvici zeme uz take ztraci zajem,jeho fanousci vymiraji.
Ivana je fakt strašná- hezká ani chytrá nebude. Co jenom ten Gott na ni má?? To fakt nechápu. Prošlo mu postelí snad i více než 400 žen a zakotví u takové nuly.