Změnil po letech svůj český tým, ale přitom si Karel Gott (75) vůbec neuvědomuje, že jde do velkého rizika! Jeho manželka Ivana Gottová (39), která je teď spolu se svou kamarádkou Lídou Sekaninovou Karlovou manažerkou, totiž neumí německy. A to je zásadní potíž!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ale jednu možnost asi má,ať si vzeme pastelky a může si takový post nakreslit...a bude plincezna na postu a bude řvát já jsem tady koukejte jaká já jsem plincezna
nedávno tady psala že je VŠ-školačkou a tohle napsala za blbost,berte ji z rezervou,ona je tak trochu nemocná,píše o mě jako kdyby mě někde viděla znala...se musím řezat smíchy jak se snaží ublížit svými nesmyslnými plky a kdyby si to sobě alespoň přečetla,tak by zjistila že napsala úplný hlouposti...nejsem v důchodu tam ještě mám nějakou cestu,ale co bylo na tom,že, pořád jsem člověkem,a že na rozdíl od ní nejsem socka i v pokročilém věku..no mám lukrativní post a ten post není pro cizí lidí,ten lukrativní post dostane má dcera...už jsi se zklidnila?dej paty k sobě a zasalutuj tajtrlíčko
no není nic lepšího než když podle tvého hodnocení děda nad hrobem má mladý kreativní kolektiv- podle toho ta jeho kariéra za poslední čtyři roky vypadá- tajtrdlík pod pantoflem...
prosím tě ,vy jste hrobem pro zpěváky a zpěvačky. Vy a váš Karlíček a vaše Hanička a Maruška. Jděte do háje. Jako kdyby tu nebylo hafo dnes už i lepších zpěváků pořád lezete vzpomínat na to svoje mládí, pořád se účastníte Slavíka a kdejaké hámotiny, kam normální člověk pokud není dementní už hlasy 30 let neposílá. proto Karel sbírá pořád sklíčka a figurky. Díky vaší zabedněnosti nemá žádný další zpěvák šanci. Karel má abonentku až do své smrti a možná i potom není nic co by vás v tom nekritickém obdivu zarazilo. jste totiž šílené. Tohle se ve světě nevidí. Když zpíval Cortéz a Vašíček tak jste se řehtaly, protože vylezl mladý Gott a dneska jste jak fosílie, mladí nemají šanci.
Mistr Gott je svéprávný člověk a pokud své ženě ustupuje, ví, proč tak činí. Je inteligentní dost na to, aby si uvědomoval v čem to jeho žena již přehání. Nesuďte ho. Každý si lehne, jak si ustele a co si budeme povídat, žít ve vztahu chce hodně kompromisů a ústupků. Zvláště, když je náš partner věkově a s nároky úplně jinde.
bum-bac-bum-sklapni!!Dělali na něj lidi xxxxlet a mají důchodový věk,přesluhovali,tak někdy musí skončit,ne??Nebo je měli odnést nohama napřed???Ti měli být už 8 let v důchodu,tak jsou rádi,že jim to klaplo.Gott celý svůj důchod dává na charitu.Kolik dáváš ty????
nejsem fanynka pana Gotta....ale kdo jste vy, ze sid dovolite rikat nekomu, kdy ma zakoncit uspesnou karieru???? Je to snad jeho vec, jeho a jeho rodiny.......