Brambory patří k evergreenům českého jídelníčku. Bramboráky, bramborové knedlíky, brambory jako příloha, zkrátka neobejdeme se bez nich. Víte, jak je vybrat a jak je skladovat?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
jedovatý brambory vypěstovali komanči, alespoň budu první kdo to napíše. V tomto státě se totiž vše svaluje na komanče a to i po 26 letech je vám to k smíchu? ale bohužel je to tak. Nikdo si neposype popel na hlavu, ale prostě se to svede na ty komunistický potvory, a je to!
A víte, jak poznat jedovaté pisálky ? Kupte si PLESK či HAHA .
Článek o ničem. A nevím, proč bych si neměla koupit pozdní
brambory - o tom v článku ani slovo ! Směsice nesmyslů !
A víte, jak poznat jedovaté pisálky ? Kupte si PLESK či HAHA .
Článek o ničem. A nevím, proč bych si neměla koupit pozdní
brambory - o tom v článku ani slovo ! Směsice nesmyslů !
ad "Silně naklíčené brambory je nutné vyhodit." - a toto sdělil odborník na marketing. Jinak každý soudný člověk ví, že to je blbost.
Ale co, obchody se musí hýbat a tak je třeba lidem tlouct do hlav podobné nesmysly.