V domě Gottových na Betramce je to v posledních dnech vzhůru nohama! Ivana Gottová (39) se tak pekelně připravuje na premiéru muzikálu Přízrak Londýna, že větší starost o domácnost teď spadla na jejího muže Karla Gotta (75).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Paní Ivano, člověk bez talentu může roz*tahovat akorát no*hy,aby dostal roli. Pochybuji,že ty Vaše veleh*náty to odzpívají za Vás.Těším se na to,až Vás převálcuje Dominika,nejen pracovně,ale i v srdci samotného Božského Káji. Na to,že pan Karel procestoval celý svět a mohl si vybírat z davu, to si vybral zázrak.Ve vašem případě byste podle mne, zvládla dobře pantomimu. Když máte nějaký přebrept ve VIP kách,mávnete rukou. Jinak rukama máváte neustále, kroutíte se a svým protějškům práci jen kazíte.Připadnou mi vedle Vás,jako svázaní.
Odkud máte teto nedoložené spravy.
Chodil jsem se sousedem na pivo on byl novinař,
řekl že lidé j sov tak blby hlavně čtenáři, jak nemáme co napsat tak vymyslíme nějakou hovadinu,
a oni na to skočí, potom se hádají mezi sebou a mi máme z toho srandu.
GOTTOVA vypadá už od pohledu nevkusně vráskatá ošklivá a hlavně připadá mi jako by GOTTA šikanovala ale to je můj názor...GOTTto je divná postava celou dobu toje za KSČ zapíral svoje děti po revoluci se to naněj sesypalo a musel z pravdou ven!a to nikdo neví kolik dětí ještě má a hlavně kde běhaj ,goota jeho manželka/opička/ty se hledali až se našli...co na to říct dva nechutní se našli.....