Co se to děje u Gottových? Ivana se zavírá sama v ložnici! O děti, domácnost i psa se musí starat Karel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 3. října 2023

Svátek slaví Bohumil, zítra František

Co se to děje u Gottových? Ivana se zavírá sama v ložnici! O děti, domácnost i psa se musí starat Karel!

V domě Gottových na Betramce je to v posledních dnech vzhůru nohama! Ivana Gottová (39) se tak pekelně připravuje na premiéru muzikálu Přízrak Londýna, že větší starost o domácnost teď spadla na jejího muže Karla Gotta (75).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mandat
11. 02. 2015 08:42

Presne tak. Mistr,kdyz slavil 60 let, tak pouzil Viagru a skoncil v nemocnici.U nas o tom psali. Ted je to uz 15 let a chce nam nekdo nakukat, ze Mistr je sexualni aktivni bez chemie ????­??????­??????­??????­??????­???

bella.
11. 02. 2015 12:19

mandat

český národ není ještě tak úplně blbý a české školství není marný.Už na základce se učí reprodukční orgány + jejich útlum.
Mistr apetit mít může, leč nástroj nemůže.Macháčková nejspíš zdravě narostlá není , tohle je přece pro zdravou ženskou trest boží .A furt jen náhražky ?Hm.. hm ...
O tom jak je frustrující mít jen náhražky by mohl povykládat zde věčně uslintaný eisenbieger

smazan_20150312
11. 02. 2015 14:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ararat
12. 02. 2015 08:17

hoj prasnice

subrosa1976
10. 02. 2015 21:25

Ahoj všem, já Gotta mám opravdu moc ráda. Vždy se mi líbil, jako chlap a hlas má opravdu nádherný. Ale jelikož nikdo není dokonalý, tak ani on ne a má jako my všichni nějakou tu chybičku. Za každou chybu člověk něčím zaplatí, myslím ve svém nitru. Takže byl úspěšný, hodně makal, aby dokázal to co dokázal ve své profesi, byť na úkor klasického rodinného života. Proto obětoval několik žen a i své první děti. To dokážu do jisté míry pochopit i když něco s výhradami, hlavně u těch prvních dcer, myslím, že věnovat se jim mohl více, ale to on už jistě ví. Co se týká Ivany, tak byť jí neznám, myslím, že je to kariéristka, která se snaží Gottovi naivně vyrovnat nebo si chce třeba dokázat, že na to má a světu chce ukázat své dovednosti. Výjimečný talent však nemá ani v rétorice ani ve zpěvu. Opravdu takto zpívá kde kdo. Měla by mít soudnost. Manželky zahraničních celebrit jsou zpravidla pokornější a střízlivější v upozorňování na svojí osobu. Zároveň by oba měli přihlédnout k tomu, že pan Karel je už pán v letech, byť se snaží a celkem mu to i jde, má vitalitu i elán i sexuální apetit v porovnání se svými vrstevníky vyšší, což je dobře, ale i tak by měl být trochu soudný i on a své ženě trochu přistřihnout křidélka. Bylo by dosti trapné, aby ten jejich příběh dopadl fiaskem a třeba tak, že se mu Ivana zaběhne, znáte to příležitost dělá zloděje. Když si ho brala, věděla, že tím přejímá odpovědnost za jeho slávu nikoliv za svojí a má mu být spíš tou poslušnou oporou. Je to tak, byť jsem zastáncem emancipace a uznávám i úspěšné ženy. Ale to by se musel psát jiný příběh. V tomto případě by měla být ona, kdo bude udržovat krb rodiny a pomoci mu dožít na úrovni, mnohdy ho svým chováním ztrapňuje a je mi ho až líto, byť byl promiskuitní a do svatouška měl celý život daleko a zapotil brýle mnoha ženám. Tak ať se jim daří oběma, ale s větší soudností vůči ostatním a hlavně sobě samým! A to jim opravdu nic nezávidím a i když on se mi líbí a obdivuji mnoho hezkých žen, ona je pro mě tu

ararat
10. 02. 2015 22:11

subrosa1976

přečetla jsem si tvůj příspěvek,a říkáš,že by pan Gott,měl udělat tohle a p.Gottová onohle....no já ji neslyšela zpívat,a ani nijak nevnímám na VIPkách,to že někde moderuje mi nevadí,a když se mě něco nelíbí tak to ani nezapínám,ale můj názor je že nikdo,ale nikdo nemá právo říkat co by měl a nebo neměl,jsou to dospělí lidé a mají právo se rozhodnout proto či pro ono a zda má či nemá talent,rozhodovat o tom mají lidé co tomu rozumí a jsou na to vzdělaní,vždyť nikdo nikoho nenutí na ten muzikál jít,zase je to svobodné rozhodnutí jedince,ale nikdo nemá právo někomu nařizovat co má a nebo nemá dělate.Svoboda člověka začíná tam kde končí svoboda druhého.Nelíbilo by se mi kdyby mi někdo něco přikazoval nebo zakazoval,to tady bylo a už nikdy více.Společnost nefunguje a lidé jsou zlí a agresivní jenom proto,že se jim to nelíbí a proto uráží a jsou sprostí.

milrena
10. 02. 2015 20:23

mandat
11. 02. 2015 08:44

Presne tak. Vyuziva jen protekce. Tohle by se ji melo zatrhnout.

smazan_20150312
11. 02. 2015 14:43

ararat
10. 02. 2015 19:49

co se s tímto národem děje,tolik nenávisti a zloby kolem,jak se mají domluvit lidé na celém světě když na metru čtverečným,je tolik agrese,kdyby mohli tak ji třeba ukamenují jenom za to že si dovolila jít učinkovat do muzikálu,že nemá talent a další argumenty,no ale to přeci neznamená že ,kdyby to bylo na vás tak ji nejraději třeba ukamenujete,co to jste za lidi,proč taková agrese...asi už je hodně let po válce lidé spějí ke skáze

mandat
10. 02. 2015 19:37

Co se chce jako naucit? Nema talent a nic n eumi. Ztarta casu. A co delaji ty chuvy z Thajska a dalsi personal? Zase prehanite.

eisenbieger
10. 02. 2015 20:29

kdyz s ivankou pichaj tak thaika jim dela assistenku, ty pekny malinky pitschule se kajikovi libej to je jasny prc ji tam maji

t.novak
10. 02. 2015 21:07

eisenbieger -

ararat
12. 02. 2015 08:21

a ty máš nějaký talent????

bella.
13. 02. 2015 00:05

ararat
jsi mimo mísu,
mandat se do role prostitutky necpe,
tedy talent *** mít nemusí

amplituda
10. 02. 2015 19:27

aurora45
10. 02. 2015 19:06

Přesně vím, na co nepůjdu. Na cokoli, kde se vyskytuje slonbidlo nenadané Macháčková

eisenbieger
10. 02. 2015 20:28

ale umi kourit , vymrda ho a podrzi kdyz si rekne , dela mu hezkej "hand job" pri kterym mu rika o popisuje pitschki svych kamosek a prinasi zaruceny zpravy ze tahle by se nechala atd ...kajik ma rad uchylarny a tohle zdravotni baby umej zahrat ...tohle strasidlo muselo kdyz se to ucila dat kdykoliv so nakej dokturek rekl

t.novak
10. 02. 2015 21:06

eisenbieger -

avion
10. 02. 2015 18:43

Nech­utná,­škare­dá,ne­sympa­tická ženská,proč se cpe když na to nemá!!!!!

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.