Před nedávnem se jistý lehce bulvární server rozhodl roznést na kopytech manželku kuchaře Zdeňka Pohlreicha Zdenku. A protože se jednalo o léta starou kauzu s erotickou zápletkou, v níž figuruje mrtvý milenec a žena šéfkuchaře aktuálně čelí ataku rakoviny, rozhodli jsme se kampaně proti ní neúčastnit. Ona sama se však rozhodla prostřednictvím sociální sítě bránit.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jistě, pomlouvat Babicu to vám jde, ale ten vařil pro lidi, kteří se vrátili z práce a dali by si teplé jídlo, copak vy nejíte, když máte místo limetky doma jen citron??? Pohlreich si nechal vše připravit od profesionálů ve své kuchyni, a pak dal jen suroviny - ovšem ty nejlepší dohromady, každý z nich vařil jinak a pro jinou skupinu lidí, tak pořád Babicu nepomlouvejte!!!
nikdy nesrovnávej nesrovnatelné, to je blbost, tchceš-li -je to absurdní
Babica není sprostej , je to kliďas a viděla jsem to asi 2 x a dalo se to jíst.
U Polreicha jsem to zavřela po 10 min. a to navždy.Nejsem zvědavá na mrňavého , vulgárního neurotického skřeta.
Soudím dle obdivných reakcí, že český národ se stydí, že jí normálně podle Babicy.Lákají ho prodražená jídla, složité specialitky samé koření a nic , které než bych se s nimi 3 hodiny patlala a pak 1 hodinu uklízela v kuchyni, tak si je dám radši v restauraci a hotovo.Když si odečtu svou práci okolo a zabitý čas , vyjde to finančně skoro na stejno
co to melete, co s tím jejím starým životem má Pohlreich nebo vůbec jeho vaření??? mě se líbí jak vaří a nevadí mi.. to s ním nemá co společného i když on se tak tváří aby to nemusel řešit