Před nedávnem se jistý lehce bulvární server rozhodl roznést na kopytech manželku kuchaře Zdeňka Pohlreicha Zdenku. A protože se jednalo o léta starou kauzu s erotickou zápletkou, v níž figuruje mrtvý milenec a žena šéfkuchaře aktuálně čelí ataku rakoviny, rozhodli jsme se kampaně proti ní neúčastnit. Ona sama se však rozhodla prostřednictvím sociální sítě bránit.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ona nikoho neobviňuje,jen se brání a na to má právo.NIKDO neví jak to vše doopravdy bylo,tak nesuďte někoho,koho ani neznáte.Copak nevíte,co dokáže bulvár,závistivci........
to nebylo proti tobě .
Bylo to míněno obecně.Zneužívání téhle nemoci k jakémusi očištění mi přijde nepatřičné, a to u každého.Kromě toho jsem byla taky zhnusená nad způsobem, jak se všichni vrhli na Grosse .Co ona provedla jsem pochopila tady z komentů, nikam se dívat nepůjdu, nemám čas, díky.Sám Polreich je pro mě napoleónek s malým N hrubého zrna a blbej k tomu a na tom nezměním nic.
sory bello, ta otázka co provedla? mě dostala jako že nevíš co v tom je. mě je to fuk je to její problém, jen mi vadí že obviňuje z hyenismu druhé, to mě fakt vždycky *** i v politice. Vondra něco rozkrade a zavřou toho co to propích, protože.. třeba si nezul boty nebo jinou kravinu. Jo frajer, by řekl," co bylo to bylo, každý máme něco na palici" a dál už nic. ale ona ne na vcšechny naplive. POhlreich je sice arogantní ale tohle mu nepřeju.
no ono není slyšet intonaci , ale já se vážně ptala, co Polreichová provedla , já to nevěděla.
Krucinál, existují morální pravidla a normálně vyvinutý člověk si prostě nechá zajít chuť.
Ona je úchyl, to není norma.
Lolitkářství je klasifikované jako úchylnost, u ženský název neznám a jsem líná to hledat.Ale úchyl ona je , to bez debat.
můžeš mi říct ty Ninjo z Plzně, co TOBĚ je do toho?
A zvaž toto:
co bys ty udělal s chlapem lolitkářem, kterej by tvoji (až jí bude 15) dceru Charlotku nahrával při aktu , líčil infantilně na facebooku podrobnost a cítil se být naprosto čistý, neb byl po uši zamilovaný a to přece podle Polreichové o omlouvá
Proč by měla chodit kanálama??!!Tato záležitost o sexu s mladším partnerem je stará a určitě tam nebyl tak vysoký věkový rozdíl,i kdyby byl,co je komu do toho?Je zvláštní,že když třeba 70tiletý muž má 20-30letou milenku,nic neděje,nikdo se nad tím nepozastavuje a tento případ se nafukuje do obřích rozměrů.Nikoho neznásilnila a i kdyby měla v tomto věku poměr s daleko mladším,je to pouze její soukromá věc.Navíc tento mladík nebyl tzv.pod zákonem,tak o co jde,nechápu ty moralisty.Paní Zdeňko,hodně sil,držte se
Dřív, než děláš advokáta někomu se zeptej sebe , jestli bys to jako učitelka udělala .
Pak, jestli máš dceru si to trochu obrať ptej se sebe, co bys udělala s podobným učitelem tvé dcery co je přes lolitky (taky těsně nad 15)
No a teď obhajuj Polreichovou
bello díky, aspoň jeden kdo má fantazii a bere že existují jakási mezilidská pravidla. A kluk v 15 letech (cca +-) je duševně - to není urážka- zhruba o tři roky pozadu tj na úrovni 13-14 let. To že jim to už funguje... to není argument pro vyzrálost
prdyvrdy
nemáš zač, naprostý souhlas. A navíc jeden postřeh - kdyby si to nebetyčně blbej Polreich přeložil, došel by k tomu, co já:
Ona vlastě fungovala pro toho skoro nevinnýho kluka jako obstarožní *** v bordelu