Někdo by si mohl myslet, že nevraživost mezi hubatým televizním šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem (57) a tzv. kuchyňským experimentátorem Láďou Hruškou (36) je osobní. Je to ale trochu jinak. Pohlreichovi jde hlavně o děsivé dopady, které má kuchtíva činnost na stravování a myšlení části obyvatelstva.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Přesně jak to píše baronesa! Lidi jsou prostě neskutečně líní! Uvařit se dá super jídlo co chutná, je i zdravé a za slušné peníze. Ale chce to úsilí a čas. Děláme si skoro vše doma (marmelády, zavařené skoro vše co roste) kvalitní suroviny jsou základem. Pečeme. Děláme sirupy z bylin, ovoce, zázvoru .. prostě jako za babiček. Baví nás to. Ale každý jsme jiný. A co kdo jí a za kolik je jeho věc. Jen je zbytečné útočit na toho či onoho. Každý má své zastánce i odpůrce. Jako my všichni
hlavně, že vás to baví. Každá sranda něco stojí, a vaše zavařování všeho, co je ve vašem okolí, není zadarmo.Voda, elektřina, popř.plyn, (čas se u vás jaksi nepočítá-je to záliba) určitě na nějakou korunku přijde. Ale jestli máte vlastní studnu,topíte si dřevem z lesa a pod., a bylinky, ovoce a zeleninka nejsou zasaženy výfuk.plyny a prachem z blízké silnice,máte bio potraviny, tak všechna čest vašemu úsilí ! Určitě u vás není nikdo nemocný, civilizací jste nedotčeni.Super.
jo no, ten Travic me take uplne vytáčí, ale neni se cemu divit, Cesi jsou lehce ovlivnitelni. Se take podivejte jak to u nas vypada.... Samej zlodej, lhar, firmy ktere vykoristuji, polotici o tom se ani vyjadrovat nemusim, ze tam jdou jen pro prachy a lidé jim za to jeste tleskaji a obhajuji je....
V které super restauraci vařil světový kuchař Pohlreich ???? Předtím ho nikdo neznal ! Pak se proslavil jenom tím,že mluví tak, že se to musí odpípávat. Same : vo...le , Mariáno, třískni kozou o piáno atd.
To je těžké. Lidi obecně nemají zájem o to, co dá práci. Ať jde o přemýšlení anebo práci rukama. Takže Hruška musí mít úspěch, to je zákonité. Nad důsledky rychlého vaření z nepříliš kvalitních výchozích surovin se takový rychlokuchař nezamýšlí. Hruška nemá všecko špatně, Lučinu dělám hodně dlouho, ještě před ním, jinak si dám radši záležet a navařím, času ani dobrých surovin nelitujíc.
Polreich je kuchař, Hruška je kůžičkář. Koneckonců vím o chlapovi, který si zranění nechal zašít od kamaráda háčkem na ryby a vlascem. A srostlo také, proč by tedy někteří nemohli žrát Hruškovy kejdy.
lidi se chtějí bavit Hruška s kůžičkama a ostatníma kouzlama byl srandovní.je to jen komik ne kuchař.hlavně neslyším od Hrušky jakej jsem cocot že blbě krájím cibuli atd.fandím mu.Zdéňa je dobrej,ale moc machruje