Někdo by si mohl myslet, že nevraživost mezi hubatým televizním šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem (57) a tzv. kuchyňským experimentátorem Láďou Hruškou (36) je osobní. Je to ale trochu jinak. Pohlreichovi jde hlavně o děsivé dopady, které má kuchtíva činnost na stravování a myšlení části obyvatelstva.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Já si vařím své recepty, nač mně má peněženka stačí.Oba jsou dva extrémy,jeden příliš drahý a druhý opačný extrém. Těch chudých je mnohonásobně více, tak co se Zdeněk diví. Jeho recepty si koupí horních deset tisíc a Ládi ta většina.
No já nevím...i kdybych byla chudá tak snad nemusím jíst kuřecí kuže a knedlíky z paštik...dá se vařit levně a přitom chutně, naše maminky a babičky to uměly. Brambory, těstoviny na ruzne zpusoby, levné polévky, palačinky....kašlu na tyhle kuchtíky, ať si vaří jeden blafy, druhý hogo fogo...za Hruškovu slátaninu bych nedala ani halíř, Polrajchovu jakbysmet...
všechny tyto kuchaře UDĚLALA TELEVIZE !!! bez televizní masírky, by nikdo z vás nikdy tahle hrušky, babici, pohlreichy, kašpárky a další nikdy neznal. na to hlavně nezapomínejte, že televize a všechna média dovedou lidem vnutit to, co chtějí a potřebují za účelem vlastního, maximálního zisku. vůbec se nebojte, že tyto tv stanice na tom neprofitujou v maximální možné míře a tihle jejich nástroje hruškové, pohlreichové, babicové a další vyzobou jen zbytek finančních drobků pod stolem.
Pohlreich ?
Kdo ho kde vyhrabal ?
Nesleduji TV, ale zkusmo si občas zjistím co je co.Polreicha jsem někdy v pravěku pustila na zkoušku 2 x po 5 min. a dost.
Něco tak oprsklýho nadutýho a ubohýho co si říká Pohlreich se jen tak nevidí.Jsem ráda, že ostatní ho vidí cca taky tak.
Já to vidím tak,že p. Polreich i se svojí "vyřídilkou učí po restauracích jak a co vařit a hlavně neservírovat jídla,která jsou spíše "blafy"než jídly a neokrádat zákazníky předraženými jídly a potažmo i částečně vylepšovat prostředí kde se jídla vaří,což jsme z jeho pořadů viděli,kdo a hlavně kde se vaří jídla v restauracích, na druhé straně p. Hruška se snaží prezentovat jídla v rámci lidové tvořivosti a pro mnohé z nás také dosažitelnosti po finanční stránce, nechme je existovat,třeba každého na jedné straně řeky a bude klid.
9rot6
jí to vidím tak, že nejsem povinna poslouchat vulgárnosti v TV a Polhlreicha jako " pana " Polhlreicha nikde nevidím.
Vidím sprostý pomenší dost záživný prase, co mluví jak dlaždič.Pořad se dá vysílat jen když je půlka vypípaná-.Je to věc režie a vedení TV, nejen Polhlr.
Pan radoby "superkuchar" Polreich jen a jen zavidi uspech druhych...Je to neprejici a namysleny "patlal" a zacina byt slusne receno "neoblibeny"...At se zavre do toho sveho pajzlu a premysli nad tim,kde udelal chybu,kdyz je takovy lajk,jako pan Hruska uspesnejsi nez on...Pan Hruska mel jen vyborny napad a to se ceni...A stahovat recepty z YouTube,jako pan Polreich a vydavat je za sve,umi kazdy Nouma...
Tady není se o co prát....jako já bych si nekoupila kuchařku, kde se vaří kuřecí kuže jako hlavní jídlo, pizza z nudlí nebo s paštikou...kupovat kuchařky, zvlášť ty dnešní je vyhazování peněz! Všechno je na netu. Já si radši koukny ty starší kuchařky, které měly naše babičky, ty popisky jsou uplně jiné, je jich více, ruzné rady...a levné kuchařky jsou opravdu levné - brambory, zelí, zelenina, těstoviny...a jsou to jídla chutná, sytá a ne tyhle Hruškovi patoky....ale kdo chce ať si to jí.
No tak Pohlreich zrovna podle jeho postavy nevypadá,že by nějak zdravě jedl a zasvětil svůj život informováním lidí o zdravém stravování.Pokud ano,měl by začít hlavně u sebe a své macaté manželky. Spíš to ale vypadá,že může puknout závistí nad prodejem Hruškovy knihy!
Netvrdím že Hulvát vaří špatně uvařím to taky levou zadní ale vařit takhle měsíc to abych měl důchod 30 tisíc;jinak Hruška ty jídla nevymyslel to mu posílají diváci a Hulvát závidí.