Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrhne. A toto přísloví zcela sedí na prezidenta Miloše Zemana (70) a jeho kontroverzní chování v posledních týdnech. Odvrátila se od něj třetina voličů a na vysvědčení by mu veřejnost dala známku 3 minus.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
mortis69,nauc se cist a pouzivat vlastni hlavu,trumpeto)))) :
http://aeronet.cz/news/jak-funguji-ceske-medialni-agentury-pro-pruzkum-verejneho-mineni-exkluzivni-vypoved-zamestnance-o-praktikach-spin-doctoringu-planovani-vysledku-pruzkumu-prefabrikace-volebnich-preferenci-ovlivnov/
U mě má za každý postoj jeden bod.:
K Rusku,Číně,Tibetu,17.Listopadu a k voličům,kteří s ním z těchto a jiných důvodů nesouhlasí.Takže Miloši,máš to za plný počet bodů.Já za takovou známku dostával vejprask a co ty?
Zemanovo vysvědčeníje na 3-.....říká kdo???Veřejnost mu dává s přehledem za 1!!!Je to to nejlepší,co nás v této době mohlo potkat.TV už neplatím,protože ČT štve proti Zemanovi a kde se co šustne,komentáře k tomu mají Kalousek,DinsbírPolčák a jiní z Pussytop 09.Takže s nimi jsem skončila.
Známka pět a nechtat propadnout je prakticky to samé a dělá to dohromady 35%.I když nebudu počítat čtyřky a zanedbatelnou trojku,pořád mi vychází více,než třetina lidí (včetně mě),které nas...kakal
mrdoune,mrdoune,ty na tu svou prasackost jednou dojedes,uz je to znat,praswedi ti z ni uz i mozek.Pochlub se,jakej ze je tvuj prezident?Ze by kralovsky jesterky co patrej vystrilet do posledni? Zrejme milujes NWO,jestli vubec vis co to znamena a jak se to projevi,poradim,precti si Orwellovu farmu zvirat!
Já jsem mu tam mrskla taky jedničku. Líbí se mi, že neleze USA ale i EU do *** jak třeba Zaorálek a další podlézaví politici. Začal se víc zajímat i o ty děti v Norsku, což tihle lidi u kormidla odmítli.Přednější jsou jim asi muslimové a další lidi z ciziny,kterým dali zelenou, aby se u nás léčili.
I když Zeman si to zavařil u dost lidí s tou sprostou mluvou v radiu, tak měl pravdu.
Je velmi zajímavé co řekla jedna pussynka, že když to sprosté slovo řekne kníže číro, tak to od něj vyzní s noblesou ale od Zemana to stejné slovo už zní vulgárně. Nevím, jak ta baba k tomu přišla? Sprosté slovo je vždy sprosté i když ho řekne člověk s" modrou krví".