Nad politikou se dnes rozčiluje kde a kdo a výjimkou nejsou ani umělci. Janek Ledecký nachází pro její představitele velmi tvrdá slova, což ho nutí pochybovat i o vlastním češství.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
dorian02 Vzdělaný prezident možná, ale inteligence není o vzdělanosti a tam je to na pováženou Jeho stokrát omílané virózy vystřídaly vulgarismy a nejvíc mne dojaly řeči, že za to může moderátor . Inteligentní člověk se nedopouští takového jednání, za které by se potom musel stydět. V tomto případě se on sám nestydí, ale stydí se za něj jiní, včetně mne .
A měla bych, virózami na veřejnosti netrpěl a co dělal ve své vile, u přátel a na Hrádečku neřeším . Porovnej popularitu Havla a Zemana v zahraničí a o tom to je. Hezkou adventní neděli oxallis. Máme stejnou koncovku u nicku .
ararat
oprav si :
Špatně : Filosofie s velkým F, ( není pro to důvod) + zastarale s es
Správně: filozofie - malý f + z
Kromě toho tam máš dost velký binec v čárkách
Araratko !
PŘÍŠTĚ BEZ CHYB !
SNAD CHÁPEŠ, ŽE SE NEMŮŽEŠ NAVÁŽET DO DRUHÝCH ZA JEJICH CHYBY, MAJÍC SAMA VE SDĚLENÍ O POUHÝCH 3 ŘÁDCÍCH CHYB JAK MÁKU ? !!
boženo tak jsi se chytla,už tě odhaduji... no ve slově filosofie se píše s ale i z ,měla bys proštudovat český jakzyk
no tak že chyby nemám a co se týče čárek ty nepíšu,proč bych měla to není slohová úloha,ale potvrdila jsi mi že jsi hloupá a vůbec neumíš česky boženo ty jedno vemeno pa proč bych tam nemohla napsat VELKÝ F?..
ararat
1) nejsem Božena, jsi hloupá
2) chytla ses ty, i blb ví, že starší varianta se z jazyka většinou nevyhazuje pokud je významově dalším generacím jasná ,ale považuje se za zastaralou formu , což lze dnes podle frekvence užívání doložit (proto i bez toho, že jsi zde odprezentovala svoje sívíčko lze poznat, že jsi stará, i mord je starej).
Se zbytkem se poper sama, co říkáš jsou nesmysly.
PIŠ SI S CHYBAMA, NEOTÍREJ SE ALE PRO TOTÉŽ O JINÉ , budíš tím ÚTRPNOST
hoj boženo beladono hele ty vemeno
http://cs.wikipedia.org/wiki/Filosofie,tady si to přečti ty huso,sama neumíš psát česky a chceš někoho poučovat,spratku