Nad politikou se dnes rozčiluje kde a kdo a výjimkou nejsou ani umělci. Janek Ledecký nachází pro její představitele velmi tvrdá slova, což ho nutí pochybovat i o vlastním češství.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
nejsem hvězda až jí budu dám ti vědět,ale zřejmě ti došly argumenty a vytvořila sis nějaké klišé,aby jsi se projevila,že ty jsi ta chytrá,ale bohužel tvá mentální inteligence tě poněkud brzdí,měla bys po sobě číst své příspěvky že se ponižuješ
to je tedy blbost to že si patriot nemá nic společného že se stydí za to že je čech....prostě má nárok na svůj názor a jak to cítil tak to vyjádřil,co je na tom špatného'?soudit člověka pro jeho názor,tak to už tady bylo,a já bych si nepřála,aby se tohle vrátilo,nemusíš být sdílný s jeho názorem, ale můžeš jej respektovat tak,aby si byl respektován ty za svoje názory a nikdo tě za něj nevinil nebo urážel...
mek-u ale nikde nepsal,že opovrhuje čechama ale že se stydí,že je čechem a to je tedy rozdíl,přeci že se někdo stydí že je čechem,tak k tomu má nějaké zdůvodnění a tak to cítí,ještě neznamená že máš právo někoho vyhánět z jeho vlasti,to zkoušeli už komunisté ti měli takové praktiky,neříkej že s tím máš něco společného,nebuď nenávistný proboha jenom proto že má takový názor..mrazí mě z toho
illis: nema se za co stydet a vy se taky nestydte protoze co se dnes deje tak by jste se musel stydet do konce zivota a na nic by vam uz nezbyl cas .V jinem clanku se pise dokonce o orgiich Havla,Hapky a i knize tam byl mimo jinych toto je neco ,ku.... to je slaba polivcicka
Že máme prezidenta na prd, ví i malé děcko v celé republice, ale copak v životě dokázal Ledecký????????? Naprosto nic, i jako zpěvák je totálně v pr.deli, neštěkne po něm ani pes. Jenom preferuje svoji dcérečku, která to dotáhne tak daleko, jako její tatínek. A když se Vám tady nelíbí pane Ledecký, tak máte možnost táhnout třeba do ***. I v tom Špindlu Vás mají všichni plné zuby. Žaloval jste stavební firmu pro určité práce, ve finále jste je hnal k soudu, no a jak to dopadlo. Zameťte si před svým prahem a pak můžete něco říkat o češství. Pa, pa, pa a věřte mi, že zrovna Vy s Vaší dcérečkou nám tady vážně chybět nebudete. Snad jsem to podala, tak jak jsem chtěla.